E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da büyük operasyon---

İstanbul'da büyük operasyon

İstanbul'da büyük operasyon
15 Ekim 2015 - 08:11 borsagundem.com

Esenler, Oruç Reis Mahallesi ve Bağcılar'da, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 01.30 sıralarında önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 

Operasyon kapsamında Esenler, Oruç Reis Mahallesi ve Bağcılar'da önceden belirlenen çok sayıda adrese baskın düzenlendi. 

Baskın yapılan adreslerdeki aramalar devam ederken, operasyonun içeriği hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hayalet15 Ekim 2015 10:08

    Olay olmadan önce yapın köprüyu geçtikten sonra anlamsız torba yasayla yakaladığıni çıkart hertürlü imkanı ver sonra aynı şahıslar masum halkı katletsin sonra es zamanlı baskın devletimiz çok yaşa devlet hanimiz çok yaşa gerçekten halkın canı ve mali tehlikede

  • Byk15 Ekim 2015 09:41

    Bu bölgeler, IŞİD terör örgütünün yatağı !

  • akıl tutulması15 Ekim 2015 09:20

    Osmanlı Çanakkale savaşında çok sayıda ingiliz askerini esir alır. O esirler içinde binlerce Müslüman askerle karşılaşınca büyük şok yaşanır. Singapur'dan tutun, Hindistan'a varıncaya kadar, "Allahüekber" diyen binlerce ingiliz üniformalı asker.O esirlerin tamamı bilmeden Osmanlıyla savaştıklarından dolayı büyük pişmanlık yaşayarak "Biz Osmanlı ile savaştığımızı bilmiyorduk" derler.İşte akıl tutulması buna diyorlar.Maalesef bu durum hala devam etmektedir.