E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da bugün hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? ---

İstanbul'da bugün hangi toplu taşıma araçları ücretsiz?

İstanbul'da bugün hangi toplu taşıma araçları ücretsiz?
06 Ekim 2022 - 09:32 borsagundem.com

Otobüs, vapur, metro ve metrobüs bugün 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu nedeniyle gün boyunca ücretsiz olarak hizmet veriyor.

İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 6 Ekim Çarşamba günü İstanbul’da birçok toplu taşıma aracı vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Yolculuk yapacak olan öğrenciler ve çalışanlar yoğunlukla metro, metrobüs, tramvay ve otobüs gibi araçları kullanacak.

Ücretsiz yolculuk; İETT, Metrobüs, Özel Halk Otobüsleri, Şehir Hatları Vapurları, Özel Deniz Yolu Toplu Ulaşım Motorları ile Metro İstanbul’un yönettiği Tramvay, Metro, Füniküler, Tünel ve Teleferik hatlarında geçerli olacak.

Marmaray ise vatandaşlara ücretli olarak hizmet vermeyi sürdürüyor.

İstanbul Havalimanı dünya sıralamasında birinci, THY ikinci

 

İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 10 zanlı yakalandı

 

İstanbul global finans merkezleri listesinde 13 sıra geriledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 2. FATİH BÜYÜK ATATÜRK06 Ekim 2022 14:21

    2. FATİH BÜYÜK ATATÜRK 99 YIL ÖNCE BUGÜN TEK KURUŞUN ATMADAN İŞGALCİ KUVVETLERDEN İSTANBUL U KURTARMIŞTI. FATİH SULTAN MEHMET TEN SONRA 2.FATİH MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR. (BUGÜN EZAN OKUNUP ÖZGÜRCE NAMAZ KILINABİLİYORSA BU ÜLKEDE HERKES BUNU  ÖNCE YÜCE ALLAH A , SONRA ATATÜRK VE MEHMETÇİĞE BORÇLUDUR.)