E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul yağmura teslim---

İstanbul yağmura teslim

İstanbul yağmura teslim
05 Haziran 2015 - 14:49 borsagundem.com

Meteorloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları çıktı. İstanbul sağanak yağmura teslim oldu

İstanbul şiddetli yağmur altında. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün yağış uyarısının ardından İstanbul'u bulutlar kapladı ve bol şimşekle birlikte yağmur başladı.

İstanbul Boğazı'nda görüş mesafesi düşerken, trafik de yoğunlaşmaya başladı.

İSTANBUL İÇİN İKİNCİ UYARI

Yaz sıcaklarını unutturan yağışlı hava, her geçen gün etkisini arttırıyor. Peki ama hava durumu nasıl olacak? Yağışlar ne kadar sürecek? Meteoroloji, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok yerinde sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Az önce ise ikinci uyarı geldi: İstanbul Anadolu Yakası ile Boğaz çevresinde görülecek kuvvetli yağışlara dikkat.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan son değerlendirmelere göre, Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Muğla, Kırşehir, Aksaray, Sivas, Trabzon, Rize, Artvin ve Elazığ çevreleri ile Antalya'nın iç ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)