E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail-Suudi Arabistan ittifakı---

İsrail-Suudi Arabistan ittifakı

İsrail-Suudi Arabistan ittifakı
17 Kasım 2013 - 19:17 borsagundem.com

The Times'a göre İsrail ve Suudi Arabistan İran'ın nükleer programına karşı askeri işbirliği için anlaştı

Aralarında tarihsel bir husumet bulunan İsrail ve Suudi Arabistan İran'ın nükleer programına karşı askeri işbirliği için anlaştı. İddia The Times gazetesinde yer aldı. Haberde Mossad'ın Suudi yetkililerle iletişime geçtiği ve olası bir saldırı için plan yapmaya başladığı ifade edildi. Ayrıca haberde iki ülkenin de Cenevre görüşmelerinden memnun olmadığı ve uluslararası diplomasinin İran'ın nükleer gücünü yavaşlatacağını düşünmediği belirtildi. Suudi Arabistan'ın İsrail'e hava sahasını açtığı ve ortak harekat için düğmeye bastığı da iddialar arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • geceprensi17 Kasım 2013 22:21

    israili anladıkta bu suudi arabistana ne oldu anlamadım

  • yemez17 Kasım 2013 20:11

    İsrail ve amarika yıllardır iran ı yok etmek istiyor ama yok edemiyor yine de İsrail ve amarika başarıya ulaşamayacak.....

  • hem iran,hem israilinkiler de..17 Kasım 2013 20:00

    bizde nato komutası dışında özel kullanıma hazır atom bombası yoksa israil ve iranda da olmamalı.iran tesislerini vuracaklarsa israilinkiler de yok edilmedikçe bu gidişle her ülke atom peşine düşebilir.

  • YAZIKLAR OLSUN.17 Kasım 2013 19:33

    Nekadar pislik gelirse gelsin hepside müslüman olarak görünen arap dünyasından geliyor.ben bir birlerinin kuyusunu kazan bukadar adi bir millet görmedim sevgili peygamberimizi hiçbir zaman bunlerın içine koymadım.onlara çaakta bizim ülkemizin başındakiler tutuyor.