E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail, İran'ın üssünü vurdu---

İsrail, İran'ın üssünü vurdu

İsrail, İran'ın üssünü vurdu
02 Aralık 2017 - 08:25 borsagundem.com

İsrail jetleri, Suriye'nin başkenti Şam yakınlarındaki İran askeri üssüne saldırı düzenledi. Suriye'deki hava savunma sistemleri İsrail jetlerine füze fırlattı

İsrail merkezli Haartetz gazetesi İsrail'in Suriye'de bulunan askeri üssünü vurduğunu duyurdu. Son dakika koduyla geçen habere göre saldırı Şam'a 13 kilometre uzaklıktaki El Kisva'ya oldu. Lübnan hava sahasını kullanan jetler Şam yakınlarındaki İran askeri üssünü hedef aldı.

Uçakların bombardımanın hemen ardından şiddetli patlama sesleri duyuldu. Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, patlamalardan sonra Şam ve çevresinde büyük oranda elektriklerin kesildiğini aktarıyor.

Saldırıya karşılık ise, Suriye'deki hava savunma sistemleri İsrail jetlerine füze fırlattı. Bombardımana karşı Suriye veya İran'dan henüz bir açıklama yok. İsrailli yetkililer de yorum yapmadılar.

BBC, yakın zamanda Kisva'da İran'a ait bir üssün inşa edildiğini duyurmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flamenco7202 Aralık 2017 12:00

    1 taşla birkaç kuş diyorsak bu kuşlardan biri de S-400 karizması gibi duruyor..

  • : ))02 Aralık 2017 10:46

    israili sevmem ama konuşmaktan çok fazlası, yani anlık hamlelerle aıdm atıyor. o yönlerine bayılıyorum. bizde rus uçakları askerimizi vurdu. şehit verdik : ( sevgili dostumuz putin diyip barıştık ..üzüyor hakkaten de... unutturuluyomu ne anlamadım