E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail askerlerinden 5 yaşındaki çocuğa gözaltı---

İsrail askerlerinden 5 yaşındaki çocuğa gözaltı

İsrail askerlerinden 5 yaşındaki çocuğa gözaltı
12 Temmuz 2013 - 17:51 borsagundem.com

5 yaşındaki Filistinli çocuk, İsrailli askerlere taş attığı iddiasıyla gözaltına alındı.

"İsrail İşgal Edilmiş Topraklar İnsan Hakları Bilgi Merkezi'nin (B'Tselem)resmi internet sitesinde yayınlanan görüntüde, 6 İsrail askerinin, Batı Şeria'nın El-Halil kentinde, Hz.İbrahim Camisi yakınında taş attığı gerekçesiyle 5 yaşındaki Filistinli Vedi Müsevvide'yi gözaltına aldığı görülüyor.
Filistinli çocuğu ve babasını tehdit eden İsrail askerleri, baba ve oğlunu askeri cipe bindirerek, merkeze götürüyor.
B'Tselem "tehlikeli" olarak nitelendirdiği olayla ilgili soruşturma açılmasını talep etti.
İsrailli akademisyen, gazeteci ve avukatlar tarafından 1989 yılında kurulan B'Tselem, ''işgal edilmiş" topraklarda meydana gelen insan hakları ihlallerini belgeleyerek, İsrail kamuoyuyla paylaşan bir sivil toplum kuruluşu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • güçlü12 Temmuz 2013 18:49

    güçlü olmaz isen, millete el açar ha bire dua dua 24 saat yapar durursan, arkası gelmeden yan gelır yatarsan ... madde 1: bugun seni, yarın cocuğunu, diğer gun torununu alır göturur hesap sorarlar sozde.. arkdaş öne Allah et duanı, ama sonrada birlik beraberlık kurmak için çalış, birlik beraberlık kurdur. sonrasından zaten sana destek gelcektır.. ama nerdeeeeeeeee. kendı iç işlerinde bile 2 ye bolunmuş durumda siyasi olarak anlalamdı filistin devleti(ben devlet goruyorum sizi bilmem) .. anlaşsınlar sonra uluslar arası stadude devlet yapalım onları... sonrada çalışsınlar üretsinler, sadece tarla tapa ile olmaz bu işler... yada madde 1 e devam etsinler... saygılarımla gnçlk