E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'dan Suriye'ye 3,6 milyar $'lık kredi---

İran'dan Suriye'ye 3,6 milyar $'lık kredi

İran'dan Suriye'ye 3,6 milyar $'lık kredi
31 Temmuz 2013 - 15:39 borsagundem.com

İran ile Suriye'nin 3,6 milyar dolarlık kredi anlaşması yaptıkları açıklandı

Suriye'nin uzun vadeli ödeme imkanlarıyla petrol alımı yapabilmek için İran ile 3.6 milyar dolar tutara kadar kredi anlaşması yaptığı bildirildi. Bankacılık kaynakları ve yetkililerin verdiği bilgiye göre bu hafta yapılan anlaşma üzerinde Mayıs ayı sonunda mutabık kalınmıştı.
İran'ın Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad yönetimine verdiği desteğin bir parçası olan anlaşma, İranlı şirketlerin Suriye'deki yatırımlarda hissedar olmasına imkan tanıyor. Suriye'de Mart 2011'de başlayan Esad'a muhalif barışçıl gösteriler ordunun protestoculara müdahalesinin ardından zaman içinde iç savaşa dönüştü. Çeşitli muhalif gruplar ile Esad'a bağlı güçler arasındaki çatışmalarda en az 100 bin kişi öldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • resim01 Ağustos 2013 02:36

    abiler, Ahmedinecad görevden ayrılalı çok oldu. alakasız bir resim koymuşssunuz yine habere.

  • Tayyar Ünal31 Temmuz 2013 19:01

    iran devriminde Humeyni imam diye marş söylemiştik. O da emperyal sınıfına dahil oldu, ALLAH ın saflarından ayrılarak. Hizbuşşeytan ittifakına dahil oldu, Şimdi Amarika nın büyük şeytanlığı İran a mı geçmiş oldu