E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'da onbinlerce kişi sokakta---

İran'da onbinlerce kişi sokakta

İran'da onbinlerce kişi sokakta
03 Ocak 2018 - 10:24 borsagundem.com

İran devlet televizyonu, bu sabah on binlerce rejim destekçisi kişinin İran genelindeki birçok kentte gösteriye başladığını duyurdu

İran’da geçen hafta perşembe gününden beri devam eden eylemlerin nereye evrileceği dünyanın gündeminde. En az 27 kişinin öldüğü söylenen protestolar ülkede büyük bir iç karışıklığa neden oluyor.

İran devlet televizyonu ise bu sabah on binlerce rejim destekçisinin hükümeti destekleyen gösterilerde bulunmak için çok sayıda kentte sokağa çıktığını duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie03 Ocak 2018 12:27

    Allah seni başımızdan eksik etmesin sayın Trump. Sen olmasan tüm müslüman alemi başsız kalır. Birbirini yer. Allah sana uzun ömürler versin.

  • adem garip03 Ocak 2018 11:32

    Ey iranlılar aranızda oturun konuşun anlaşın Irak ve Suriyenin haline bakıp ibret alın .Dış güçlerin dolmuşuna binmeyin .

  • bu dünyadan biri03 Ocak 2018 11:22

    aynı senaryo suriyede de oynandı, sonuç iç savaş oldu. sırada iran ve türkiye var. bop devam eden bir projedir. tabi İran ve Türkiye otoriterliğe de teslim olmamalı.

  • ahmet yemez03 Ocak 2018 10:46

    Rıza Sarraf destegi kesilince İran da para suyunu cekti tabi halk sokaklarda, zaten bu devirde ISLAM DEVLET i ne demek, koca İran laik modern Cumhuriyet e gectigi anda ülkeye 500 milyar dolar yatirim yagar , turizmden Petrol kimyaya kadar...Kurtulun su kan emici mollalardan

  • HÜR DÜŞÜNCE03 Ocak 2018 10:44

    bir taraftan İranda demokrasi ve özgürlük isteyenler, diğer taraftan mevcut molla (gerici) rejimin devamından yana olanlar, yukarıdaki tabloda görüldüğü gibi İran ın karanlık yüzü... umarım demokrasi ve özgürlükten yana olanlar kazanır...