E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiiPhone 5 Türkiye'de satışa çıkıyor ---

iPhone 5 Türkiye'de satışa çıkıyor

iPhone 5 Türkiye'de satışa çıkıyor
04 Aralık 2012 - 15:22 borsagundem.com

Merakla beklenen iPhone 5, sonunda resmi olarak Türkiye'de satışa sunulur. İşte beklenen tarih...

12 Eylül'de tanıtılan ve llk etapta 21 Eylül'de resmi olarak 9 ülkede satışa sunulan iPhone 5, 28 Eylül itibariyle 22 ülkede daha satışa sunulmuştu.
Aralık ayı itibariyle iPhone 5'in 100 ülkede satışta olacağı Apple tarafından açıklanmıştı. Apple, bugün yaptığı resmi açıklama ile Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 50 ülkede daha iPhone 5 satışına başlıyor.
7 Aralık'ta Apple'ın en büyük rakibi Samsung'un anavatanı Güney Kore'de iPhone 5 satışı başlayacak. Güney Kore'de iPhone 5'e ne kadar ilgi gösterileceği merak konusu.
14 Aralık'ta Türkiye ile birlikte; Arnavutluk,Ermenistan, Bahama, Bahreyn, Bolivya, Brezilya, Şili, Çin, Kosta Rika,Kıbrıs, Ekvator, Endonezya, İsrail, Jamaika, Ürdün, Kuveyt,Makedonya, Malezya, Moldova, Karadağ, Panama, Paraguay,Filipinler, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Tayvan,Birleşik Arap Emirlikleri ve Venezuella'da satışa başlanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)