E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere'de bir araç bayramlaşan kalabalığın arasına daldı!---

İngiltere'de bir araç bayramlaşan kalabalığın arasına daldı!

İngiltere'de bir araç bayramlaşan kalabalığın arasına daldı!
25 Haziran 2017 - 13:03 borsagundem.com

İngiltere'nin Newcastle kentinde bir araç bayram namazı kılan insanların arasına daldı. Olayda yaralılar olduğu belirtiliyor.

İngiltere'nin Newcastle kentinde bir araç bayram namazı kılan insanların arasına daldı. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Sosyal medyada yer alan iddiaya göre saldırıda aralarında çocukların da olduğu 7 kişinin yaralndığı belirtiliyor.

Olayın bir terör saldırısı olmadığı belirtiliyor. Ancak İngiltere son zamanlarda araçlı saldırıların hedefi oluyor.

Mart ayında gerçekleşen ilk saldırıda Halit Mesud isimli IŞİD teröristi, ciple Westminster Köprüsü'ndeki yayaları ezdi. Parlamento bahçesinin duvarına çarpıp duran terörist, bir polisi bıçaklayıp içeriye doğru yöneldiği sırada vurularak yakalandı. Terör saldırısında biri polis beş kişi yaşamını yitirdi.

Haziran ayı başında ise beyaz bir minibüsle London Bridge'te yayaları ezen üç terörist, peşinden insanların eğlendiği sokak barlarını hedef aldı.

Kurbanları bıçaklayan saldırganlar, polis tarafından vurularak öldürüldü. Yalnızca İngiltere'yi değil tüm Avrupa'yı sarsan saldırıda sekiz can kaybı olduğu duyuruldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet26 Haziran 2017 16:56

    ingiltere güvenli değil , müslümanlara sürekli saldırı düzenlenen sokakta bile can güvenliği olmayan bir ülke artık ..

  • kadir ekici26 Haziran 2017 00:39

    ssk emeklisiyim açlık sınırının altında maaş alıyorum.ama beni yönetenler saraylarda şatafatlı hayat sürüyor. müslümanlık dersi veriyor.avrupa kötü biz iyiyiz diyor.helak olsun müslüman devletler ve müslümanlar

  • mali25 Haziran 2017 16:14

    İngiltere ve AB Avrupa'da yaşayan Müslüman halkın güvenliğini sağlamalı, onların hak ve hürriyetlerini korumalarını hatırlatmak gerek.