E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro Ekonomiİngiliz ekonomisi kötüye gidiyor!---

İngiliz ekonomisi kötüye gidiyor!

İngiliz ekonomisi kötüye gidiyor!
03 Kasım 2016 - 08:29 borsagundem.com

İngiltere eski Çalışma Bakanı Sir Vince Cable İngiliz ekonomisine yönelik çok çarpıcı açıklamalarda bulundu

BORSAGUNDEM.COM
Eski politikacı ve Çalışma Bakanı Sir Vince Cable bazı açıklamalar yaptı ve insanların ekonomiye dair bir problem olmadığını düşündüğünü, bunun yanlış olduğunu dile getirdi.
İngiliz toplumunun artık gıda ve petrole daha çok para harcadığını, bu durumun halkı önümüzdeki sene etkileyeceğini söyleyen Sir Vince Cable, ekonominin kötü bir hâl alarak Brexit kararının ardındaki bir durgunluğa geçeceğini iddia etti.
Son dönemdeki ekonomik büyümeyle sterlinin güç kazanmasının İngiliz halkını yanılttığını söyleyen Sir Vince Cable, yaşam standartlarının düştüğünü dile getireren toplumu uzun vadeli olası problemlere karşı uyardı. Devalüasyon ile gelirlerin düşeceğini, vatandaşın ise tam aksi yönde artık yiyecek ve yakıta daha fazla para harcadığını aktaran eski politikacı, sterlinin kısa vadedeki durumuyla ekonominin iyi gibi gözüktüğünü ama dolar yönünden bakınca, eskiye oranla küçülme olduğunu söyledi.
İnsanların henüz bunun farkında olmadan geleceğe dair olumlu baktığını kaydeden Vince Cable, önümüzdeki birkaç yıl içinde İngiltere'nin ciddi sorunlar yaşayacağını iddia etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)