E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakİlk ustalık eseri: 9 bin konut---

İlk ustalık eseri: 9 bin konut

İlk ustalık eseri: 9 bin konut
21 Ocak 2012 - 08:41 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, 'ustalık eserim' dediği Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi bittiğinde 9 bin 77 yeni konut üretileceğini söyledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın çehresini değiştiren Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya örnek teşkil ettiğini, gıptayla izlendiğini belirtti. Ustalık eserlerinden biri olan Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yeni bir aşamaya taşıdıklarını vurgulayan Erdoğan, 7.5 milyon metrekarelik alanda yapılan projede vatandaşla uzlaşılarak 6 bin 500 gecekondunun yıkıldığını söyledi. 2005 yılında 4 milyon metrekarelik 1. etaba başladıklarını belirten Erdoğan, "Kamulaştırma sürecini hızla tamamladık ve birinci etapta yüzde 99 oranına ulaştık" dedi.
ANKARA'YA SUNİ GÖLET
Proje tamamlandığında, toplam 9 bin 77 yeni konut üretmiş olacaklarını bildiren Erdoğan, "5 ilköğretim okulu, 2 lise, 5 ticaret merkezi, 2 anaokulu, 1 sağlık ocağı, 5 cami bu bölgede halkımızın hizmetine girecek. Suni göller, restoranlar, spor tesisleri, nikâh salonları, kültür merkezleriyle, Ankara içinde adeta yeni bir Ankara'yı inşa etmiş olacağız" dedi.
'LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ'
AK Parti hükümetinin laf değil iş ürettiğini kaydeden Başbakan Erdoğan, "Bizim 81 vilayetteki eserlerimiz, bu millete olan sevdamızın göstergesidir. 780 bin kilometrekare üzerindeki yollarımız, okullarımız, barajlarımız, şantiyelerimiz, bu topraklara olan aşkımızın tezahürüdür. Rekor seviyede büyüttüğümüz ekonomi, Türkiye'nin dünyada artan itibarı, bizim Türkiye davamızın en somut ifadeleridir" dedi.
"3.5 KM'LİK YENİ YOL YAPACAĞIZ"
Havaalanı ve şehir merkezi arasındaki yolu da düzenlediklerini anlatan Erdoğan, "Yaklaşık 3.5 kilometrelik yeni bir yolla, Ankara'nın imajını, Ankara'nın manzarasını, Ankara'nın görüntüsünü değiştiriyoruz. Havaalanı-Kızılay arasındaki metro için çalışmalar da devam ediyor" diye konuştu.
'VATANDAŞIN LÜZUMLU EŞYASINA HACİZ YOK'
Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in açıkladığı yargıda reform paketine de değinen Erdoğan, iş yükünü azaltıp, işlemleri hızlandıracakları belirtti. Başbakan şöyle konuştu: "Vatandaşı adliye koridorlarında hayatından bezdirmeyecek yeni uygulamalar getiriyoruz. Vatandaşın evinde kullandığı lüzumlu eşyalar haczedilmeyecek. Artık çek borcundan dolayı kimse cezaevine girmeyecek. Cezaevine girmeyecek ama 10 yıl süreyle hiçbir yerden çek karnesi alamayacak. Artık öyle doğrudan icra takibi olmayacak. İcra dairelerinde para ile temas kesilecek." Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • içten yıktınız bizleri.22 Ocak 2012 20:21

    Ahmet özbir birşeyi menfaatsiz sevmektir diyorsun,peki sen partiiçine giripte yapılan bazı işleri gördünmü ben sana şunu söyleyeyim herkes birilerine destek veriyorsa mutlaka bir çıkarları vardır.bunu sen bana öğretemezsin.sen hiçbirzaman ülkemizi avrupaylan bir tutamazsın onların arkaları sağlamda,bak kırize adamlar meydan okuyor,devamlı para basarak nasıl ayakta kaldıklarını simgeliyorlar.senin ülkende kıriz geçirdi sen ozaman para basa bildinmi,çünki seniİMF,ye zorladılar.ben geçmişebakmıyorum,şu anda geleceğe bakıyorum yazında diyorsunki işçiye emekliye ve memura ZAM üstüne zamdediğin sadece 45 tl emekliye oda işçi emeklisine,pekişimi sana soruyorum vekiller yüzde 65 zam alırken ve maaşları 6300tl olurken bunlara sesini niye çıkartmadın.işte böyle iki yüzlülük yaparsanız insanların tepkilerinide almış olursunuz.104,katriyon para ödenecek demişsin ama yalnışın var emekliler dediğinde onlara ödenecek paraları çıkarsan geride kalan meblalar vekil emeklilerine gidecek,bana ezbere konuşma ,zerre kadar akpatiden faydalanmadım demişsin şimdi o ayakları geçeceksin,ben 820tl emekli maaşımlan 4 kişilik ailemi geçindirmeye bakıyorum senin TUZUN KURUYSA,ona birşey diyemem.eğer senin eline ayda 2000tlpara geçiyorsa anlarımki bunun biryerde mutlaka çıkarı vardır.sen benim gibi820tl maaşlan 4 kişilik aile bakta ozaman bana hakveriyormusun anlarız.ha birde şunu yazayım helebirde 350tl kira ödüyorsan bakalım ozaman ne yapmak istersin.ben şimdiye kadar AKP,si çin öalıştımve hiçbir karşılık istemeden çalıştım ama burada kaçkere yazdımsayın BAŞBAKANIM zamanında bizlere verdiğiniz bir söz verdı tapuda topraktan hisseli yerlere KAT MÜLKİYETİ vereceğiz diye bak aldığım maaşım yetmiyor evimi satmak istiyorum banka kıredisi olmadığı için satamıyorum diyeceksinki neden satıyorsun onuda söyleyeyim eşimin babadan kalma dairesini70,000tl ya sattık benim maaşım yetmediğiiçin hep oradan harcadık ve şuanda 30,000tl kaldı ya o parada biterse neyapağımı düşünmek bileistemiyorum oyüzden satıp başka biryerden daha ucuza alıp ayakta kalmaya çalışaçağız ailemlen işte bunları anladınmıahmet özbir kardeş.benim şuanda vekillere yapılan yüzde 65lik bir zam olsaydı ve geçinmemi güzel birşekilde sağlasaydım bu yazıları hiçbir zaman yazmazdım akp nin yaptığı güzel işlerde var onu inkar etmiyorum ama yapamadığıda bir çok işler var.sana sadece şunu söylemek istiyorum bir insanın geçim kaynağı bittiğinde işte ozaman o insan herşey yapar.zaten vekil adayları zengin kesimden geliyor fakir kesimden kim adaylığını koyabilir binde bir torpilin varsa.peki bunlar emekli olduğunda parayamı ihtiyaçları varki böle birşekilde 6300tl maaş bağlanıyor.işte burada bizlere verilecek zamları kesipkendilerine alıyorlar.ahmet özbir kardeşim 4kişilk bir aile kur 820tl maaşlan 350tlde kira ödeyerek nasıl geçineceğini bir dene bakalım birsene içinde ozaman çık burayayazda bende okuyayım ve ibretle bakayım.kalın sağlıcaklan.

  • AHMET ÖZBİR21 Ocak 2012 23:50

    AB YANIYOR, EMEKLİ MAAŞLARI DÜŞÜRÜLÜYOR, ÇÖPLÜKTEN EKMEK ARANIYOR! "İçten Yıktınız Bizleri" diyen şahıs önce ismini yaz sonra kafatan atıp tut! Ancaaak gerçekleri mutlaka gör, baban da tüm aile bireyleri de bu gece bir saatlik bir düşünce alemine dalmalarını, dün nasıl idik, bugün hangi noktadayız, AB ne alemde, ABD, Arap dünyası, velhasıl İslam Alemi ne durumda bir inceleyin! Avrupa Birliği üyesi ülkelerde kaos, kriz dizboyu, Yunanistan'ın borcu 500 Euro ödeyemem, siz ödeyeceksiniz diyor. Fransa, İspanya, İtalya, Portekiz sırada, notları birbir düşüyor, emekli maaşları ödenemez hale gelmişler, birçok AB ülkesinde vatandaşları çöp kutularından ekmek arar vaziyetteler. Bizde ise memura, işçiye, emekliye zam üstüne zam! BU YIL EMEKLİLERE 104 MİLYAR TL ÖDENECEK (eski parayla 104 KATTRİLYON!) Dünya krizle boğuşurken Türkiyem emin adımlarla yoluna devam ediyor, hamdolsun krizlerin içine ediyor. Öyle atıp tutmayın gerçeklerden kaçmayın, ben bir vatandaşım zerre kadar Ak Parti'den faydalanmadım, şerefime, namusuma, inandığım tüm değerler üzerine yemin ederim, tek isteğim var TÜRKİYEM KÜRESEL GÜÇ OLSUN, KÜRESEL PATATES OLMASIN! Bizleri yıllarca patates gibi püre yaptılar, ancak hamdolsun Yiğitlerin İktidarında artık KÜRESEL GÜCÜZ, KÜRESEL AKTÖRÜZ! O Yiğitlere sadece düa edelim, bir oyla da desteğimizi verelim yeter. İşkembeden vatana bağlı olmak bizlere yakışmaz, mühim olan menfaatsiz sevmektir.

  • İÇTEN YIKTINIZ BİZLERİ.21 Ocak 2012 21:03

    Bende AKP,ye ilk geldiği seçimleden beri hep çalıştım ve BABAMI dahi dinlemedim babam bana zamanı gelince bana hakvereceksin dedi aşağıda yazısını yazan arkadaş AHMET ÖZBİR.kusura bakma ama ben 50 yaşında olan bir insanım hiçkimseye yalakalık yapmadım ama senin yaptıklarına bakılırsa yalakanın önde gideni olmuşsun.demekki partiden çıkarların var eğer çıkarların tıkanırsa ozamanda böyle yazılar yazabilecekmisin.yukarıda yazdığımgbi bende AKP,sinin güçlenmesi içinelimden geleni yaptım ama şu sonanda vekillere yaptıkları zamlar BARDAĞI TAŞIRAN DONDAMLA,oldu.ve şimdi BABAMA. hakveriyorum.babam bana görürsün bak verdiği birçok sözü tutmayacak.evet 1,ikinci seçimlerde KATMÜLKİYETİ,kanunu çıkaracağızdedi.bunu derken topraktan hisseli tapulara söyledi,bunu yapmadı,neymiş b-2,yasası,banane oyasadan sen önce verdiğin söütut.2,EMEKLİLER bizlerin baştacı, onları hiçbirzaman üzmeyeceğiz dedi,amayapılan zamlara bakarsanız 750tlolan maaşlar 795tl olmuş.800tlolan maaşlarda 850tl olmuşyahu brde allahtan korkuyoruz diyorsunuz,maalesef hiçbirinizde llah korkusu yok.emekli vekilin maaşını 6300tl anında yapıyorsunuz yüzde65 gibi oranlan peki biz işçi emeklileri neden bizlerede yüzde 65zam yapmadınız. işte babama bu yüzden hakverdim.adam 80yaşında ama kurdunönde gideni.bundan sonra yalnışımdan seçim zamanı kesin geri dönerim benim gibibirçok arkadaşımda benimlen aynı fikirde.AHMET ÖZBİR,senin gibi yalakalar olduktan sonra sizler cehenneme bile gidersiniz BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,.

  • AHMET ÖZBİR21 Ocak 2012 16:39

    SEKİZ YILDA SEKSENSEKİZ YILLIK HİZMET! Böyle bir yiğit lider cumhuriyet tarihinde görülmedi, milleti kendisine hizmet edeni gördüğü an balıklama dalar, işte örnek Recep Tayyip Erdoğan! Adam gibi adam, öyle atıp tutanlardan, slogancılardan değil, harbiden demokrat, harbiden hizmet ehlinden! Rabbim O'nu bizlere bağışlasın, zalimlerin, düzenbazların oyunlarından, saldırılarından O'nu daima korusun! Ülkeme hizmet edene bizler oluruz her daim emrine amade, çünkü bu vatan yolda bulunmadı, ne çileler çekti demokrat kahraman insan, okullarımızdaki kitaptan şiir okudu diye demokrasi düşmanları linç etmek istedi, o günkü BAĞIMLI YARGI emir aldı ve bitireceğini zannedip cezaevine kapattı, sonuç ise DAHA DA DEMOKRRAT BABA YİĞİT OLARAK CEZAEVİNDEN ÇIKTI ve milletin gönlüne konuverdi! USTAM SENİNLE SONSUZA DEK VARIM BEEE!..

  • 21 Ocak 2012 14:25

    ustalıkmış, kendini mimar sinanla bir tutuyor galiba. mimar sinan dehaydı. halkını aldatan bir politikjacı değil.

  • 21 Ocak 2012 14:24

    ne ustası, taş toprak ustası olursun ancak. yap bakalım evleri. üretim yok ancak çimento-beton. ninem de yapar bunları ninem de.

  • selim.ç21 Ocak 2012 12:44

    millet bu yaşta emekli oluyor,bunlar ancak usta olabildiler