E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİki duayenden değerleme ve strateji eğitimi---

İki duayenden değerleme ve strateji eğitimi

İki duayenden değerleme ve strateji eğitimi
30 Aralık 2013 - 18:16 borsagundem.com

Nuri Sevgen ve Baki Atılal’dan gerçek piyasa verileriyle gerçek değerleme ve riskten korunma yöntemleri

Hisse senedi gibi çetin ve ciddi, türev gibi sözleşmelerin vadeli alınıp satıldığı kritik piyasalarda işlem yapmak dışarıdan kolay gibi gözükebilir. Ancak öyle mi? Zaten yatırımcının canını yakan da bu ‘gözükme’nin faturası değil mi? Strateji belirlemenin önemi yok mu? Bunun için ‘bilgi’ hepsinden kıymetsiz olabilir mi?
Eminiz ki bu sorular kafanızda bir aydınlanma yaratmıştır.

Temel Analiz yönetiminin yaratıcısı Benjamin Graham diyor ki: Piyasalar kısa vadede oy sayma makinesi gibi çalışır ve bir hissenin ne kadar popüler olduğunu gösterir. Oysa uzun vadede piyasalar tartı gibidir ve bir hissenin gerçek ağırlığını gösterir. Değere yatırım yapabilmek için o hissenin gerçek değerini bilmek gerekir.
Peki, bu değerler arasında kaybolmamak için ne gerekir? Gerçek bir piyasa eğitimi…

İşte bu noktada gözler Nuri Sevgen ile Baki Atılal’da...

Finansal piyasaların iki duayeni Nuri Sevgen ve Baki Atılal “Hisse Senedi ve Türev Piyasalarda, Gerçek Değerleme ve Strateji Belirleme” eğitiminde bir araya gelecek. 26 Ocak 2014 tarihinde Taksim InnPera Oteli’nde gerçekleşecek bir günlük eğitimin ilk bölümünde Baki Atılal Gerçek Değerleme” konusunu sadece teorik olarak değil, gerçek piyasa verileriyle anlatacak.

Eğitimin ikinci bölümünde ise Nuri Sevgen, Vadeli İşlemler Ve Opsiyon Piyasalarında, riskten korunma, spekülatif ve arbitraj amaçlı stratejilerini gösterecek. Böylelikle sabah ve öğleden sonrası seanslarında strateji belirleme konusuna birçok açıdan uzman bakışı katılımcılara gösterilmiş olacak.
Eğitim ücretine dahil olan öğle yemeği ve çay, kahve molalarında da katılımcılar eğitmenlerle sohbet etme fırsatı bulacaklar. ‘Usta’ların dediği gibi, “Unutmayın, piyasada esen rüzgarın yönünü değiştiremezsiniz, ancak yelkenlerinizi uygun şekilde ayarlayabilirsiniz…”
 
BAKİ ATILAL VE NURİ SEVGEN EĞİTİM HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNUYORLAR. TANITIM FİLMLERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ KULLANABİLİRSİNİZ.
http://www.youtube.com/watch?v=rgmiHnsaxRk
 
Ayrıntılı Bilgi İçin : http://kanalfinans.com/strateji-belirleme-egitimi/

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)