E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisHürriyet nereye taşınacak?---

Hürriyet nereye taşınacak?

Hürriyet nereye taşınacak?
21 Kasım 2011 - 20:49 borsagundem.com

Türkiye'nin en pahalı binası olarak bilinen Trump Towers'ta artık iki medya yöneticisinin çalışma ofisi var

Türkiye’nin en pahalı binası olarak bilinen Trump Towers’da daire alan 12 ünlüyü hatırlıyorsunuz… Kendi dairelerini birer mimar eşliğinde zevklerine göre döşemişler, bunun tanıtımını da geçtiğimiz günlerde yapmışlardı.
Bu 12 ünlünün arasında medya dünyasından da üç isim de bulunuyordu:
Ayşe Arman, Acun Ilıcalı ve Arzuhan Doğan Yalçındağ…
İşte; bu isimlerden Arzuhan Hanım, bundan böyle eşiyle ve babasıyla çok daha fazla bir arada olma imkanı bulacak…
Çünkü Aydın Doğan ve damadı Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi’ndeki çalışma ofislerini çok kısa bir süre önce Trump Towers’a taşıdı.
HÜRRİYET DE GELİYOR MU?
Bu sürpriz taşınma; önümüzdeki yılın başlarında taşınması beklenen Hürriyet Gazetesi’nin de Trump Towers’e geleceği yolunda söylentiler çıkmasına neden oldu.
Ancak bu binanın bir gazete işletmesi için oldukça pahalı olması, söylentilerdeki doğruluk payı konusunda kuşkulara yol oluşmasına yol açtı.
Ancak eğer bu söylentiler doğru çıkarsa, Hürriyet Gazetesi, dünyadaki en lüks binaların birinde yayın yapan tek gazete olma özelliğini de ele geçirecek.
Öte yandan; Vatan ve Milliyet Gazetelerinin henüz Bağcılar’daki DMC binasından taşınmaması da, “Hürriyet’in, ve Radikal’in buraya taşınmasından vazgeçildi” yorumlarına neden oldu. MedyaRadar

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)