E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHükümet'ten protestolara karşı ilk tepki---

Hükümet'ten protestolara karşı ilk tepki

Hükümet'ten protestolara karşı ilk tepki
07 Ekim 2014 - 17:25 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kobani'deki IŞİD saldırısını protesto edenlere tepki gösterdi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Şehir merkezlerinde insanlarımızın huzurunu kaçırmaya yönelik her türlü şiddet eylemi ve Vandalizme karşı kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceği çok iyi bilinmelidir" dedi.



Son gelişmelerle ilgili konuşan Akdoğan, "Türkiye, Kobani'nin düşmesinden ve sınırında IŞİD gibi bir terör örgütünün bulunmasından kesinlikle memnuniyet duymaz. Kobani konusunda Türkiye'nin hiçbir şey yapmadığı büyük bir yalandır. Türkiye insani zeminde yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışmaktadır" dedi. 

Yalçın Akdoğan ayrıca , Suriye sınırı ve Kobani'de son yaşananlarla ilgili, "Sayın Başbakanımız yarın saat 16.00'da ilgili birimlerin katılımıyla Güvenlik Toplantısı gerçekleştirecektir. Mutad hale gelen bu toplantıyla son gelişmeler ele alınacaktır" dedi.      

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • LEVENT07 Ekim 2014 21:27

    SINIRLAR KEVGİRE ÇEVİRDİNİZ ŞİMDİDE TEPKİ GÖSTERİYOSUNUZ NİYE ALIYOSUN KARDEŞİM SAVAŞTAN KAÇAN VATAN HAİNİDİR ALMAYIN SURİYELİLERİ İSTEMİYORUZ...