E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakHemen tapu almak isteyenlere kredi---

Hemen tapu almak isteyenlere kredi

Hemen tapu almak isteyenlere kredi
20 Nisan 2013 - 14:00 borsagundem.com

Garanti Mortgage, TOKİ’nin toplu borç ödemelerine indirim sağlayan kampanyasına kredi desteği vereceğini açıkladı.

Garanti Mortgage, TOKİ’nin toplu borç ödemelerine indirim sağlayan kampanyasına kredi desteği vereceğini açıkladı.
Garanti Mortgage’den yapılan yazılı açıklamada, Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) borcunu, yüzde 20 indirimden yararlanarak “peşin ödeme” ile kapatmak isteyen konut alıcılarının, toplu ödeme yapabilmek için Garanti Mortgage’dan kredi kullanabileceği bildirildi. Kredi kullanmak isteyenlerin, kampanyanın devam ettiği 22 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında Garanti şubelerine giderek, 444 EVİM (444 3846) hattını arayarak ya da www.garantimortgage.com adresini tıklayarak başvuruda bulunabileceği belirtildi.
“TAPUSUNA HEMEN SAHİP OLMAK İSTEYENLERE YANIT VERECEK”
Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, yaptığı değerlendirmede, TOKİ’nin düzenlediği indirim kampanyasının, hem kaynak ihtiyacını karşılayacak hem de borcunu erken kapatıp tapusuna hemen sahip olmak isteyen vatandaşların isteklerine yanıt vereceğini söyledi. Benzer kampanyaların, önceki yıllarda da gerçekleştirildiğini ve öngörülenin üzerinde bir başvuruyla sonuçlanarak, ciddi gelir elde edildiğini hatırlatan Atay, “Garanti Mortgage olarak bu konuda destek vermekten, borcunu erken kapatmak isteyen müşterilerimize toplu ödeme için uygun faiz oranlarıyla mortgage kredisi sağlamaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)