E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHayatımdan 26 ay çaldılar---

Hayatımdan 26 ay çaldılar

Hayatımdan 26 ay çaldılar
07 Mart 2014 - 21:03 borsagundem.com

Eski Genelkurmay Başkarı İlker Başbuğ Silivri Cezaevinden tahliye edildi. Başbuğ tahliyesinden sonra uzun bir konuşma yaparak tepkisini dile getirdi

Tahliye olan İlker Başbuğ cezaevi çıkışında açıklama yaptı.

İşte Başbuğ’un açıklamasından satır başları:

Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
6 Ocak 2012 günü hatırlarsınız şöyle demiştim: 26. Genelkurmay başkanı terör örgütü kurmak ve yönetmekle tutuklandı. Takdir yüce Türk milletine aittir.
Aradan tam 2 sene 2 ay, 26 ay geçti toplam.
Bizi bu cezaevinde 26 ay nefret ve intikam duygularıyla hareket edenler burada tuttu. Benim 26 ay hayatımdan çaldılar. Benim 26 ay hürriyetimden yoksun bıraktılar.
Ama 6 Ocak 2012 günü söylediğim gibi yüce Türk milleti oynanan oyunu iddiaların geçersizliğini bir Genelkurmay başkanını ve karargahını terör örgütü karargahınve terör örgütü olarak suçlamanın kabul edilmez bir durum olduğunu bizlerin darbecilikle hiçbir alakamız olmadığını yüce Türk milleti kısa sürede anladı.
İşte ben bugün buradaysam yüce milletimin bize gösterdiği sevgi ver bizlere verdiği destek sayesinde buradayım.
Bu nedenle her şeyden önce burada huzurunuzda yüce Türk milletine en derin şükranlarımı sunuyorum.
Bugün benim serbest bırakılmam bir başlangıçtır.
Bütün kalbimle ve yüreğimle inanıyorum ki Silivri’de Hasdal’da Sincan’da Maltepe’de benim gibi suçsuz bulunan arkadaşlarım da en kısa zamanda en kısa sürede hürriyetlerine kavuşacaklardır.
Bu gerçekleşmez ise bugün benim serbest kalmam hürriyetimi kazanmamın hiçbir önemi olmaz.
Çünkü ben ne kadar suçsuz ise geride bıraktığım Tuncer Kılıç paşa, Bilgin Balanlı paşa Hasan Iğsız Paşa…
Diğer tarafta Tuncay Özkan ve Doğu Perincek de suçsuzdur.
Bugün benim serbest bırakılmam da kullanılan gerekçeler hepsi için de geçerlidir.
Dolayısıyla onlarında en kısa zamanda bu zindalarda tutusak tutulan ve son günlerin deyimiyle kumpaslarla tutsak tutulanlar en kısa zamanda hürriyetlerine kavuşacaklardır. Bunu kimse durduramaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cem08 Mart 2014 00:15

    Evet Cemaatin son hukiki kurgulariyla yapılanların haksız olduğuna inanıyoruz ama hayatımda26 ay çaldılar diyorsunuz ama sizler kaç kişinin hayatında ne kadar ay çaldınız veya kaç kişinin hayatını çaldınız acaba!

  • Avukat08 Mart 2014 00:13

    Fetonun hukukçularının Çeşitli entrikalarla hapsettiği Başbuğ gibi Hanefi avcı yalçın küçük doğu perincek lerde bir an önce salınmalı.Bu düzebazlıkları kurarak insanlara acı cektiren Feto ve adamları içeri koyulmalı

  • akp yandaşı mehmete cevap08 Mart 2014 00:06

    bu işi cemaatin üstüne yıkıp tayyibi aklayacağınızı sanıyorsanıs aldanıyorsunuz, akp nin tepkilerini unutmadık, tayibin ve yandaş yalakalarının kumpaslarına cevap verin ulusalcılar, Atatürkçüler. siz saf değilsiniz. memleketi yemek ve pkk ile rahatça anlaşmak için sizi harcadı bu siyasiler

  • Mehmet07 Mart 2014 21:28

    Kanserin tedavisi zordur.Kainatın imamı kırmızı bültenle adalet önüne çıkarılabilecek mi? Kainatın imamı yargılanmadan adalet yerini bulmaz.