E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHayashi: Tüm önlemler alınacak!---

Hayashi: Tüm önlemler alınacak!

Hayashi: Tüm önlemler alınacak!
16 Temmuz 2024 - 06:55 borsagundem.com

Japanya Baş Kabine Sekreteri Yoshimasa Hayashi, kurdaki aşırı oynaklığa karşı mümkün olan tüm tedbirlerin alınacağını belirtti

Japanya Baş Kabine Sekreteri Yoshimasa Hayashi, Japon yetkililerin döviz piyasasında aşırı oynaklığa karşı mümkün olan tüm tedbirleri almaya hazır olduğunu söyledi.

Hayashi, "Döviz kurlarının temel değerleri yansıtacak şekilde istikrarlı hareket etmesi önemlidir. Aşırı oynaklık istenmeyen bir durumdur. Döviz kuru gelişmelerini yakından izleyeceğiz ve mümkün olan tüm tedbirleri almaya hazırız" dedi.

Basın toplantısında konuşan Hayashi, Tokyo'nun geçen hafta iki gün üst üste yeni desteklemek için döviz piyasasına müdahale edip etmediği sorulduğunda yorum yapmaktan kaçındı.

Japonya Merkez Bankası verileri, Japonya'nın geçen hafta Perşembe günü 3,57 trilyon yen kadar müdahale harcaması yapmış olabileceğini gösterdi. Piyasalar, Tokyo'nun geçtiğimiz Cuma günü de müdahalede bulunup bulunmadığını ölçmek için Salı günü açıklanacak para piyasası verilerini izleyecek.

Japonya'da toptan eşya enflasyonu Haziran ayında hızlandıJaponya'da toptan eşya enflasyonu Haziran ayında hızlandı

 

Japonya Maliye Bakanı Suzuki'den BoJ'a yakın markajJaponya Maliye Bakanı Suzuki'den BoJ'a yakın markaj

 

Japonya'da bu yıl iflas eden şirket sayısı 10 bini aşacakJaponya'da bu yıl iflas eden şirket sayısı 10 bini aşacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)