E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHavalar soğuyacak---

Havalar soğuyacak

Havalar soğuyacak
03 Ocak 2015 - 11:11 borsaningundemi.com

Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına giriyor. Trakya ve İstanbul karla kaplanacak, sıcaklıklar -16 dereceyi bulacak

Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına giriyor. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, önümüzdeki hafta salı günü Türkiye'nin büyük bir bölümünde kar yağışı görülecek. Kar beklenen şehirler arasında İstanbul da bulunuyor.

Beklenen soğuk hava dalgasına ilişkin bir açıklama da Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan geldi. Twitter hesabı üzerinden son radar görüntülerini paylaşan Kadıoğlu, söz konusu tahminler için üç gün sonrasının şüpheli olduğunu belirterek, önümüzdeki hafta Türkiye'nin kutuplar üzerinden gelen 'Sibirya Ekspresi' etkisi altına gireceğini yazdı.

Önümüzdeki hafta Trakya ve İstanbul'un karla kaplanabileceğini yazan Kadıoğlu, sıcaklıkların -16 dereceleri görebileceğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ortalık sapık kaynıyor03 Ocak 2015 18:39

    kızların orada bir iş için olduğu ve hepsinin güzelliklerinden fotomodel oldukları belli. nefsine hakim olamayan erkeklerden allah bizi korusun.

  • haydar03 Ocak 2015 15:18

    yok eksi 40...istanbul ne zaman eksi 16 yı görmüş.. olsa olsa eksi 3 olur..o da 1 gece falan..

  • veli03 Ocak 2015 14:17

    sayın ersin yazdıklarınız hakerettir herkezin olduğu gibi sizinde aileniz var demekki sizin ailenizde kızlar havalar ısınınca kabak gibi açılıyorlar zorla bu lafı istiyorsunuz

  • ersin03 Ocak 2015 12:05

    Kızlar için kötü haber,,göğüslerini,bacaklarını açamayacaklar.