E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHavalar ısınacak---

Havalar ısınacak

Havalar ısınacak
02 Kasım 2016 - 06:39 borsagundem.com

Hava sıcaklığı kuzeybatıda artacak, güneydoğuda azalacak

Hava sıcaklığının Yurdun kuzeybatı kesimlerinde 3 ila 6 derece artacağı, güneydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu,
Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Kırıkkale, Çankırı ve Yozgat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde görülecek olan yağışların Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Siirt çevrelerinde kuvvetli Rize ile Artvin'in kıyı ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, bu akşam ve gece saatlerinde Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile yarın (Çarşamba) iç ve batı kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, bu akşam ve gece saatlerinde Güney Ege kıyıları, Akdeniz ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)