E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları düşecek---

Hava sıcaklıkları düşecek

Hava sıcaklıkları düşecek
14 Ocak 2016 - 07:24 borsagundem.com

Hava sıcaklığı kuzey ve iç bölgelerde azalacak

Hava sıcaklığının kuzey ve iç bölgelerde 2 il 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Marmara'nın güneyi, İç Ege, Doğu Akdeniz, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik ve Siirt çevrelerinde karla karışık ve kar şeklinde görülecek yağışların  Doğu Karadeniz, Van ve Iğdır dışında Doğu Anadolu bölgesi ile Hatay'ın kıyı kesimleri, Adana'nın kuzey ve doğusu, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 
Rüzgarın genellikle batı ve kuzeybatı, doğu kesimleri güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güney Anadolu'da kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)