E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları düşecek---

Hava sıcaklıkları düşecek

Hava sıcaklıkları düşecek
10 Şubat 2015 - 07:55 borsaningundemi.com

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre yurdun batı kesimlerinde hava sıcaklıkları düşüşünü sürdürecek

Hava sıcaklığının batı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, doğu kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan  son değerlendirmelere göre  Ülkemizin büyük bölümünün yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların  Doğu Akdeniz, Batı Akdeniz kıyıları, Muğla, Adıyaman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Akdeniz'in iç ve yüksek kesimleri, Batı Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun güneybatısında yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.  
Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, Marmara, Kıyı ve Kuzey Ege, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun güneyinde kuvvetli (30-60 km/saat), Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında yer yer fırtına şeklinde (60-80 km/saat) 
esmesi bekleniyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)