E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları artacak---

Hava sıcaklıkları artacak

Hava sıcaklıkları artacak
06 Nisan 2015 - 08:30 borsagundem.com

Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede artacak

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, batı kesimlerin yer yer çok bulutlu, Trakya ve Çanakkale çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Manisa, Uşak, Denizli, İstanbul, Bursa, Bilecik, Sakarya ve Düzce çevreleri, akşam saatlerinden sonra Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in yağmur ve sağanak, Kıyı Ege'nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  öğle saatlerinden sonra Trakya, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın güney ve doğusu ile Tekirdağ, İzmir, Aydın ve Manisa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgarın genellikle güney yönlerden, gece saatlerinden sonra Marmara'da kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)