E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları artacak---

Hava sıcaklıkları artacak

Hava sıcaklıkları artacak
29 Aralık 2014 - 07:22 borsaningundemi.com

Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde artacak

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Hatay ve Manisa çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Yağışların  genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun batısı, Erzurum, Muş ve Bitlis çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Kütahya, Eskişehir çevreleri, Ankara ve Çankırı'nın yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.  
Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden, zamanla kuzeybatı kesimlerde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Karadeniz'de kuvvetli (30-60 km/sa) ve yer yer kısa süreli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde 
esmesi bekleniyor. 

ABD borsaları cuma gününü yükselişle kapattı

ABD'de New York borsasında endeksler yarım gün işlem yapılan cumayı artışla tamamladı.
Dow Jones endeksi 23,50 puan (yüzde 0,13) değer kazanarak 18.053,71 puana, Standard & Poor's 500 endeksi 6,89 puan (yüzde 0,33) artışla 2.088,77 puana çıktı.
Nasdaq Teknoloji endeksi ise 33,39 puan (yüzde 0,70) artarak 4.806,86 puana yükseldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)