E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları artacak---

Hava sıcaklıkları artacak

Hava sıcaklıkları artacak
27 Mart 2014 - 08:08 borsaningundemi.com

Hava sıcaklığı batıda artacak, kuzeydoğuda ise azalacak

Hava sıcaklığının batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, İstanbul'un Anadolu yakası, Kırklareli, Edirne, Sivas, Van, Bitlis ve Muş ile gece saatlerinde Tekirdağ, İzmir, Manisa, Kütahya ve Uşak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 
Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, akşam saatlerinde doğu kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege ile zamanla Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda, gece saatlerinde İç Ege'de kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)