E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​Hava sıcaklığı ülke genelinde artacak---

​Hava sıcaklığı ülke genelinde artacak

​Hava sıcaklığı ülke genelinde artacak
12 Ocak 2016 - 06:56 borsagundem.com

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre yurt genelinde sıcaklıklar 4 dereceye kadar artabilir

Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  bu akşam ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz, Antalya, Muğla, Yozgat, Sivas, Erzincan, Ardahan, Mardin, Diyarbakır, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin  yarın (Salı) öğleden sonra Kıyı Ege ve Batı Akdeniz ile Çanakkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Sivas, Erzincan, Ardahan, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinde karla karışık yağmur yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve yarın  (Salı) sabah saatlerinde Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
Rüzgarın Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), güneydoğu bölgelerde kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, kuzey, iç ve batı kesimlerde kuvvetli (30-60 km/s), Marmara ve Kuzey Ege Kıyılarında zaman zaman fırtına şeklinde (50-80 km/s) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)