E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava daha da ısınacak---

Hava daha da ısınacak

Hava daha da ısınacak
23 Kasım 2015 - 07:18 borsagundem.com

Hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyredecek

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde artacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda, gece saatlerinde iç ve doğu
bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeyinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın genellikle güney, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege Kıyıları'nda yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)