E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıHafif alcılı açılış bekleniyor---

Hafif alcılı açılış bekleniyor

Hafif alcılı açılış bekleniyor
06 Şubat 2013 - 09:20 borsagundem.com

Bilançoların açıklanması beklenirken İMKB’de hafif alıcılı bir açılış bekleniyor

Oyak Yatırım Menkul Değerler Tarafından Hazırlanan Günlük Bülten:
"Avrupa ve ABD’de açıklanan PMI verilerinin beklentileri karşılaması ile dün hisse senetleri piyasasında tepki yükselişleri görüldü. Japon Yeni’nde değer kaybı sürerken, Japon Nikkei Endeksi %3.8 değer kazandı. Yurtiçinde dün Merkez Bankası tarafından açıklanan Ocak ayı reel efektif döviz kuru endeksi 118,08 seviyesinden 120,16 seviyesine yükseldi. İMKB 81,300 direnç seviyesine takılırken, bankalara gelen kar satışları ile günü hafif değer kaybı ile tamamladı. Bugün TTKOM ve TOASO 4. Çeyrek finansallarını açıklayacak. TTKOM’de 4. Çeyrekte 622mn TL, TOASO’nun 112mn TL kar bekleniyor. İMKB’de hafif alıcılı bir açılış bekliyoruz.
ABD'de bütçe görüşmeleri yeniden başlarken, piyasalar üzerindeki Avrupa'dan kaynaklanan endişeler yerini beklenenden iyi gelen şirket karlarıyla olumlu bir havaya bıraktı. Asya piyasasında da beklentilerin üzerinde gelen karların yanı sıra Toyota'nın 5 yıllık kar hedefini yükseltmesi Asya piyasalarını destekledi. Japon Yeni son 3 yılın en düşüğüne geriledi.
OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)