E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGüvenlik aşıldı---

Güvenlik aşıldı

Güvenlik aşıldı
23 Eylül 2013 - 13:58 borsagundem.com

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Beşiktaş-Galatasaray maçında yaklaşık 10 kapının kırılarak güvenlik bandının delindiğini söyledi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçıyla ilgili şunları söyledi:
"Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maça yakın dakikalarda dış koruma bandında yaklaşık 10 kapının kırılarak güvenlik duvarının delindiği bilgileri elimizde. Ayrıca doğrudan tribünlere giriş noktalarındaki doğu tarafında 3, batı tarafında 3 olmak üzere 6 demir kapının kırıldığı, biletli seyircinin kontrol dışı ve onlarla birlikte belli bir miktar biletsiz seyircilerin girdiği tespit edilmiştir. Ayrıca, bilinen 8 ayrı noktada turnikelerin ya kırılarak ya da kabloları kesilmek suretiyle devre dışı bırakılmıştır.
Hapis cezası verilmeli mi verilmemeli mi? Bunu da görüşürüz, dünyadaki uygulamalarına bakarız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali babanın çiftliği23 Eylül 2013 15:29

    Hükümet iyice kümes hayvanı yetiştiriciliğine girmiş...Bu ülkeyi çiftlik yönetir gibi yönetemezsiniz!Örtülü ödenekten GS ye para akıtırken BJK nin vergisini GS ye verirken.Kul hakkı yiyip yiyip Din istismarı yapamazsınız!!! Hakeminiz de sizde patladınız,Milleti Ahmaklaştırdınız ama Hak edene hakkını veremeyecek kadar Öfkeli,Hazımsız ve Bicaresiniz.Size Allah Kafirun süresini İndirdi ama o kalple onuda okuyamazsınız!

  • Yalancı bakanseni23 Eylül 2013 15:24

    Polis barikatı bile yokken güvenlik varmıydıki aşıldı? ''SAHTE Beşiktaşlıları'' sahaya süren ve onları seyreden polis aynı yerden almadımı maaşını?!

  • KKK23 Eylül 2013 14:52

    doğu tarafında 3, batı tarafında 3 olmak üzere 6 demir kapının kırıldığı, biletli seyircinin kontrol dışı ve onlarla birlikte belli bir miktar biletsiz seyircilerin girdiği tespit edilmiş ama hiçbir güvenlik önlemi önlem alınmamış olay akışına bırakılmıştır :) bumu dur ? Dünyadaki uygulamalara bakarız falan demişsin dünyada böyle bi uygulama yok arama boşa bulamazsın kınaya bağla gitsin sen işi:)

  • ee23 Eylül 2013 14:18

    Güvenlik varmıydı acaba ?

  • TKS23 Eylül 2013 14:15

    dünyadaki uygulamalarına bakarız demişsiniz yaa ben size dünyadaki tek uygulamayı söyliim bu kapılar turnikeler kırılmadan önce olayın önüne geçebilmek ,madem tespit ettim bunları diyorsunuz önlemini en baştan alacaksınız yoksa kapılar kırılmış içeri kim girmiş kim çıkmış belli değil sonra olay niye çıktı diye düşenmenin bunun suçlusunu aramanın alemi yok , bu işin tek suçlusu güvenlik tir ... allah tan daha büyük bi olay yaşanmadı ...

  • xxx23 Eylül 2013 14:14

    ipini koparan içeri girmiş,bejeka böylece seyirci rekoru kırmışmış,devlet-hükümet gezi provakasyonlarından hiç ders almamışa benziyor,istihbarat sıfır,yasalar suçludan yana.