E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakGürallar Yapı'ya dünya ödül---

Gürallar Yapı'ya dünya ödül

Gürallar Yapı'ya dünya ödül
14 Aralık 2013 - 06:37 borsagundem.com

Lapis Han, International Property Avards'ın Londra'daki finalinde 'Uluslararası En İyi Ofis Geliştirme" ödülünü kazandı

Kartal’da inşa ettiği Lapis Han’ı tamamlamak üzere olan Gürallar Yapı, dünyanın en iyisi olmayı başardı.

Lapis Han, International Property Avards’ın Londra’da yapılan final elemelerinde dünyada ‘Uluslararası En İyi Ofis Geliştirme’  ödülünü kazandı. Daha önce Lapis Han projesi ile 2013-2014 yılında ‘Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi ofis geliştiricisi’ seçilen Gürallar Yapı, bu yeni ödül ile ‘Dünyanın, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi ofis geliştiricisi’ ödülünü kazanan ilk Türk firması oldu. Evrim Karayel, “Bu ödül, Gürallar Yapı’dan önce Türk gayrimenkul sektörünün kazandığı bir ödüldür. Biz bu projeyi yaparken her konuda ayrı danışmanlık hizmeti aldık” dedi.

Ofis teslimleri martta

6 bin 897 metrekare alan üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Lapis Han'da teslimler Mart 2014'de yapılacak.  Proje, 160 ofis ve 26 mağazadan oluşuyor. Alanları 57 ile 2 bin metrekareden oluşan ve istenildiğinde birleştirilebilen ofislerden oluşan projede 3 bin metrekare sosyal donatı alanı bulunuyor. Lapis Han’da kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, masaj odaları ve vitamin bardan oluşan bir spor merkezi ile kreş ve etüt odaları, mağazalar, restaurant ve cafe gibi pek çok sosyalleşme alanı bulunuyor. Projede, ofis kullanıcıları için ücretsiz kullanabilecekleri toplantı odaları, arşiv odaları, asistan hizmeti ve ofislerini kiralayabilecekleri ikinci el yönetimi gibi hizmetlerin tamamı sağlanıyor. (Milliyet - Yavuz Karaman)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)