E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
23 Kasım 2011 - 09:08 borsagundem.com

İş Bankası, Albaraka Türk, Akfen Holding başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

ISCTR, Star Gazetesinin haberine göre, İş Bankası Genel Müdü r Yardımcısı Erdal Aral ya şanan kriz ortam ında en yüksek maliyet art ışlar ının ya şandığı Euro ve dolardan ziyade 2012 ’de İsviçre Frang ı ve Japon Yeni gibi likiditesi bol olan di ğer para birimlerinden borçlanman ın gündemlerinde oldu ğunu söyledi.
ALBRK, S&P, Albaraka Türk´ün Bereket Varl ık Kiralama Anonim Şirketi ile birlikte ihraç etti ği Kira Sertifikalar ına (sukuk) BB notu verdi.
AKFEN, Şirket 50 mn TL nominal de ğerinde 2 y ıl vadeli 3 ayda bir kupon ödemeli değişken faizli tahvil halka arz edilmesine karar vermiştir.
KORDS,Şirket Hollanda'da faaliyet gösteren %100 do ğrudan ba ğlı ortaklığı Sabanci Industrial Nylon Yarn and Tire Cord Fabric B.V.'nin tasfiye edilmesine karar vermiştir.
ARMDA, Şirket sanal aştırma teknolojisinde dünyan ın önde gelen markalar ından biri olan VMware ile distribitörlük anlaşması yapmak üzere görüşmelere başlamıştır.
2012 yılı başında yürürlüğe girmesi planlanan yeni Teşvik Sistemi’nde Hükümetin seçtiği Demir‐çelik, otomotiv, makine, kimya, tekstil ve tarım sektörlerine yatırım yeri tahsisi, KDV istisnası, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesinin asgari ücrete tekabül eden kısmının Hazinece ödenmesi ve vergisi indirimi gibi teşvikler verilecek. 
(TPAO) ve İngiliz enerji devi Shell, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde petrol ve doğalgaz aranması konusunda işbirliği için bugün masaya oturacak. 
SNGYO : Şirket, İstanbul İli, Eyüp İlçesi’nde 13.928 m2 yüzölçümlü Kargir Fabrika vasıflı taşınmazı ilk satışa sunulan 37.000.000 TL bedelle satın almış olup alış bedelinin tamamını, Katma Değer Vergisini, ihale damga pulu ve tellaliye bedelini 10 gün içerisinde ödeyecek.
GARAN‐ Bankanın halka arz edilen 750.000.000,‐TL nominal değerli bonoları TRQGRAN51216 ISIN kodu ile bugünden itibaren Tahvil ve Bono Piyasası'nda işlem görmeye başlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)