E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökçek, Twitter davasını kazandı---

Gökçek, Twitter davasını kazandı

Gökçek, Twitter davasını kazandı
30 Nisan 2014 - 10:01 borsagundem.com

Twitter’dan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e hakaret eden üniversite öğrencisine hem mahkumiyet hem de para cezası verildi

Sosyal medyada paylaştığı mesaj üzerine hakkında, ‘Kamu görevlisine hakaret’ suçundan Ankara 15. Sulh Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Aslı B., duruşmada, “Sinirli anımda yazdım, pişmanım” diyerek kendisini savunsa da mahkeme, mesajını hakaret kabul ederek önce 14 ay, ardından 354 gün hapis cezası verdi. Bunu para cezasına çeviren mahkeme, Aslı B.’yi 7 bin lira ödemeye mahkum etti ve 5 yıllığına, ‘hükmün açıklanmasının ertelenmesine’ karar verdi. Mahkeme ayrıca Aslı B.’nin, Gökçek’in avukatına 700 lira ödemesine hükmetti. Aslı B., Gökçek’in hakkında açtığı 2 bin liralık tazminat davasında da mahkum oldu. Ankara 7. Asliye Hukuk Mahkemesi, Aslı B.’yi Gökçek’e 300 lira ödemeye mahkum etti. Aslı B., bu dava için de Gökçek’in avukatına 500 lira ödeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • engineerman30 Nisan 2014 12:51

    madem söylüyorsun bişeyler, korkmadan söyle ve arkasında dur dediklerinin, sosyal medyadan atıp tutması kolay, vazgeçmeki görsünler sözde yürekliliğini, hak yerini bulmuş neyse ki.

  • backtoback30 Nisan 2014 12:23

    hem kufur et hem sınırlı anımda yazdım dıye pısmanım de..neyse hak yerını buldu..toplumumuzda sahsa kufur etmek moda oldu nasıl olsa bırsey olmaz mantıgıyla hareket edıp sonra mahkemede aglamaya baslayıp pısmanım der gecıp gıderım mantıgı var..7000 tl degılde soyle 1000 tl verseymıs en azından ders nıtelıgınde olurdu ama 7000 tl de fazla..hayatı boyunca unutmaz..en azından populer oldu melıh gokcekle davam var der:)

  • huso30 Nisan 2014 11:51

    herkese küfür etmeyi biliyon mahkeme yapıştırır böyle

  • Doğan30 Nisan 2014 10:23

    Aslı bunun üzerine bir selfie çek bakalım, pişmanmış bi de yazık