E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinGizlice saraya girmek istediler---

Gizlice saraya girmek istediler

Gizlice saraya girmek istediler
07 Eylül 2013 - 12:54 borsagundem.com

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Londra'daki resmi konutu Buckingham Sarayı'na girmek isteyen iki kişi gözaltına alındı

Londra polisinden yapılan açıklamada, olayın pazartesi akşamı yerel saatle 22.00 civarında gerçekleştiği, hırsızlık yapmak amacıyla olduğu tahmin edilen olay sırasında sarayda kraliyet ailesinin herhangi bir üyesinin bulunmadığı kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirirken, Buckingham Sarayı'ndan herhangi bir açıklama yapılmadı.
Saraydaki son güvenlik ihlali 1982 yılında olmuştu. 30 yaşındaki işsiz ve dört çocuk babası Michael Fagan, sarayın duvarlarındaki borulardan tırmanarak Kraliçe'nin yatak odasına kadar girebilmişti. Olay sırasında uykuda olan Kraliçe, uykusundan uyanarak Fagan'ın yatak ucunda oturduğunu görmüş ve Fagan gözaltına alınana kadar kendisiyle sohbet etmişti.
Geçen yıllar boyunca birkaç akıl hastasının ve tabloid gazetecisinin de Buckingham Sarayı'na gizlice girmeye çalıştıkları biliniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)