E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGaranti Konut’un sahibi Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı---

Garanti Konut’un sahibi Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı

Garanti Konut’un sahibi Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı
15 Aralık 2016 - 12:33 borsagundem.com

Bir Sel Yapı Grup’ bünyesindeki Garanti Konut’un sahibi Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı

Kayseri’de konut sektörünün önde gelen isimlerinden ’Bir Sel Yapı Grup’ bünyesindeki Garanti Konut’un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.

Aynı zamanda Nevşehir’in Kozaklı İlçesi’nde Kozza Devre Mülk Oteli sahibi Temür Salman, bu sabah düzenlenen operasyon sonucu Kayseri Terörle Mücadele (TEM) ve Organize Suçlar Müdürlüğü (KOM) ekiplerince gözaltına alındı.

FETÖ/PYD örgütüne mali finans sağladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Salman’ın yanı sıra, aynı soruşturma çerçevesinde FETÖ davasından aranan kısa adı ’Ahu-Der’ olan Anadolu Hukuk Derneği üyesi avukat Mehmet Dinç, üniversite öğrencisi Nurhan Özdoğan da gözaltına alındı. 3 şüpheli, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rukiye Dagdeviren16 Aralık 2016 00:35

    Bu pislik bizim paralarimizi alip dairelerimizi yapmadi. Bizim paralarimizi alip fetö ya yatirmis. Lutfen bize yardim edin. Magduruz

  • BAKIŞ15 Aralık 2016 14:50

    neden müteahhitlerin çoğu fetöcü acaba? söyleyeyim, adı cemaat ve hizmet hareketi olduğu dönemlerde, çaldıkları bütün kapılar kendilerine sonuna kadar açılıyordu da ondan.... engelsiz erişim sözkonusuydu, belediyeler bir dediklerini iki etmiyordu.. beraber yürüyorlardı...