E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGalip Öztürk'ün ortağı tutuklandı---

Galip Öztürk'ün ortağı tutuklandı

Galip Öztürk'ün ortağı tutuklandı
02 Nisan 2012 - 14:44 borsagundem.com

Metro Holding tarafından yapılan açıklamada, Galip Öztürk'ün ortağı Volkan Şiranun'un tutuklandığı belirtildi

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar şirket yönetim kurulu üyelerinin gözaltına alınmaları hakkında bir duyuru yayınladı.
Yapılan açıklama şöyle:
T.C. İstanbul Cumhuriyet Baş Savcılığı' nın 25.02.2012 tarihli kararı uyarınca Şirketimiz yönetim kurulu başkan yardımcısı Sevgi MERT, yönetim kurulu üyesi Erdem Yücel, bağlı ortaklığımız Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyesi ve Genel Müdürü Şenol AYYILDIZ, yönetim kurulu başkan yardımcısı Zeki GÜMÜŞSU ve Bağlı ortaklığımız Metro Maden Pazarlama Dağıtım Hizmetleri A.Ş. , Metro Civa Kıymetli Maden İşletmeciliği San. Ve Ticaret A.Ş. Metro Altın İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Ş., Metro Yağlı Turistik Tesis İşletmeciliği ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş. ortaklarından Volkan ŞİRANUN' nun aralarında bulunduğu kişilerin gözaltına alınarak ifadelerinin alınmasının ardından, 30.03.2012 tarihinde sevk edildikleri Nöbetçi Mahkemece sorgulanmaları neticesinde Sevgi MERT, Erdem YÜCEL, Şenol AYYILDIZ, Zeki GÜMÜŞSU' nun serbest bırakılmasına, Volkan Şiranun' nun tutuklanmasına karar verilmiştir.
Konuyla ilgili olarak tüm kanun yolları takip edilecek ve hukuki süreç devam etmekte olup, gelişmeler oldukça kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş23 Aralık 2012 18:52

    spk mask malıye emniyet 20 sene uyudu bu adam yuku tuttu öylemi varsa suçu ceksin geç gelen adalet adalet degildir.

  • tek21 Nisan 2012 12:53

    bu işi iyi araştırın bu tutuklamaların ardında yine çıkar meselesi var galip öztürk tutuklanmayacaktı sucu var tabiki ama bekliyordu tek bir kişi var onunla ters düştü bu işler oldu iyi araştırın o kişiyi

  • alınteri03 Nisan 2012 14:06

    borsa gündem yargısız infaza çanak tutuyorsun....adam suçludur belki ama suçu sabit görülene kadar herkez suçsuzdur..allahın adaleti elbet birgün tecelli eder..borsa gündem adalet terasizi senişsin gibi davranıyorsun..vazgeç bundan

  • yörük02 Nisan 2012 17:36

    inadına metro,borsa gündem,radikal,sözcü vs.alışmışlar milleti gütmeye,tipini beğenmediklerine linç kampanyasıyla yakıp,yıkıp yok etmeye,güçleri yetmeyecek kendi başlarını yiyecekler,kazdıkları çukurda kendileri boğulacaklar.

  • hele şükür02 Nisan 2012 15:43

    bende dedim birsey mi oldu bugun gündemde galip öztürkün yüzünü gizlerkenki kelepçeli fotografını görmeyince endişelenmiştim..