E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGalip Öztürk'ün inşaatı hızlı yükseliyor---

Galip Öztürk'ün inşaatı hızlı yükseliyor

Galip Öztürk'ün inşaatı hızlı yükseliyor
20 Mart 2015 - 12:25 borsagundem.com

Metro Holding'in patronu Galip Öztürk, Gürcistan'da inşaatlarını denetledi

İşadamı Galip Öztürk Gürcistan'daki inşaatlarını hız kesmeden sürdürüyor.
Turizm alanına yatırım yapan Galip Öztürk, otel, rezidans ve alışveriş merkezi inşaatını sürekli olarak şantiyede inceliyor.

Öztürk, şantiyede gezerken baretini takmayı ihmal etmiyor. Geçtiğimiz aylarda temel seviyesinde olan inşaatın bugünlerde 5. katlara ulaştığı fotoğraflardan anlaşılıyor.

Spor giyimiyle diğer patronlardan ayrılan Galip Öztürk, Facebook üzerinden sürekli olarak aile babası olduğunu vurgulayan fotoğrafları paylaşıyor.
Bir süredir Gürcistan'da yaşayan Galip Öztürk, çocuklarını yanına getirterek keyifli zaman geçiriyor ve bunları fotoğraflatıyor.

İNŞAATLAR DEVAM EDİYOR

Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş. tarafından Batum'da yapılan beş yıldızlı otel, 1 rezidans ve alışveriş merkezi inşaatı devam ediyor.
Batum Türkiye'ye yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta Gürcistan'ın özerk cumhuriyeti Acara'nın başkenti olan Karadeniz kıyısındaki liman kenti olarak biliniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)