E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGabriel: ABD'nin ticaret savaşı başlatmasından kaygılıyız---

Gabriel: ABD'nin ticaret savaşı başlatmasından kaygılıyız

Gabriel: ABD'nin ticaret savaşı başlatmasından kaygılıyız
06 Temmuz 2017 - 10:10 borsagundem.com

Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel: Almanya ABD'nin Avrupa ile ticaret savaşı başlatmasından kaygılanıyor

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, yarın Hamburg kentinde başlayacak olan G20 toplantısından önce yaptığı açıklamada, ABD'nin Avrupa ile bir ticaret savaşı başlatmasından kaygılandığını söyledi.
Sigmar Gabriel, "ABD'nin Avrupa ile bir ticaret savaşı başlatabileceği yönünde büyük kaygı uyandıran bazı şeyler var" dedi ancak daha fazla açıklama yapmadı. Gabriel, hükümetinin, ABD ve Almanya'nın birlikte hareket edebilecekleri bir zeminin diyalog yoluyla sağlanması için çaba göstermeye devam edeceğini belirtti. Körfez bölgesine yaptığı geziden yeni dönen Gabriel, Katar krizinde askeri bir tırmanma riski bulunmadığını ve bazı ilerlemeler yaşandığını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)06 Temmuz 2017 11:56

    memnun kaygısız vardı o geldi aklıma. ne alaka ulee :D

  • ahmet engin 06 Temmuz 2017 10:58

    Adamlar aleyhlerine olan her şeyi SAVAŞ ile yaftalıyorlar. Mesela; Türkiye terörle mücadele eder Alamanlar ne der: Kürtlerle savaş ... Ekonomik hamleler yaparız olur kara para ile savaş ... İran ile ticaret yaparız hemen terör finansmanı ile savaş ... FETÖ ile mücadele ederiz olur muuu insan hak ve özgürlükleri ile savaş ... Afrika ile ticari ve insani ilişki kurarız derhal ismi olur sömürge savaşı ... köprüler geçitler vs yaparız duuuuur bunun adı yeşille savaş ... Alamanlar alamanlaaaar artık sıra sizle mücadeleye geldi : 3. Dünya Savaşı ...