E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulis'Futbolcu Spekülatör'den Arbul operasyonu---

'Futbolcu Spekülatör'den Arbul operasyonu

'Futbolcu Spekülatör'den Arbul operasyonu
16 Mayıs 2014 - 08:14 borsagundem.com

Yatırımcı avına çıkan Futbolcu Spekülatör, Bakanlar Medya’da zarar ettirdiği kişilere Arbul hissesi aldırıyormuş

BORSAGUNDEM.COM-ARAŞTIRMA SERVİSİ

Kütahya’da Bakanlar Medya hisselerinden sonra Arbul hissesi pazarlama faaliyetleri başlamış. Halka arz sonrası hisseleri 6 lira seviyesinden 15 liraya kadar yükselten ve daha sonra Kütahya’da pazarlayan Futbolcu Spekülatör, para kaybeden yatırımcılara "Zararınızı Arbul hisselerinde çıkaracağım" taahhüdünde bulunmuş. Bakanlar Medya hisseleri 4 ay gibi kısa sürede 15 lira seviyesinden 2 liraya kadar düşmüştü. Kütahya’da çok sayıda kişiye bu hisseden aldırıldığı bu yüzden batan bazı esnafın kepenklerinin hala kapalı olduğu ileri sürülüyor. 

Benzer bir olay 2000’li yılların başında da yaşanmıştı. Yüzde 1000’in üzerinde prim yapan Arsan hisseleri Urfa’nın Siverek ilçesinde pazarlanmıştı. O dönem borsa kulislerinde “Siverek’te artık alışveriş bile Arsan hisseleriyle yapılıyor” diye konuşuluyordu. 
Şimdi benzer manzara Kütahya’da yaşanıyor. Borsagundem.com’a gelen iddialara göre Futbolcu Spekülatör, Bakanlar Medya’da zarar ettirdiği kişilere Arbul hissesi aldırıyormuş.

SPEKÜLATİF HİSSELERDE İŞLEM YAPAN KURUMLAR

Kısa bir süre önce 2 liradan halka açılan hisse 2.60 liraya ulaştı bile. Zaten hissenin takasına bakıldığında A1 Capital, Tera Menkul, Gedik Yatırım, Euro Menkul gibi spekülatif hisselerde ağırlıklı işlem yapan kurumların olduğu görülüyor.

HİSSEYİ KÜTAHYA’DA PAZARLAYAN BİR EKİP VAR

İddialara göre hisseyi Kütahya’da pazarlayan isimler ise Zeynep A. ve Ali E. ile Mustafa E. isimli kardeşlermiş.
Bakanlar Medya ve Rodrigo’daki hesaplar ise Neta Yatırım’dan A1 Capital’e geçmek şartıyla alınmış.
Futbolcu Spekülatör’ün yanında Ziya M. isimli oyuncunun da olduğu öne sürülüyor.
Arbul hisselerini halka arz fiyatının çok altında iskontolu bir fiyattan aldığı söylenen Futbolcu Spekülatör’ün Kütahya ve İstanbul’daki adamları kapı kapı hisse pazarlamaya çalışıyorlarmış.

BU HİSSELERDEN UZAK DURUN

Uzmanlar bu tarz hisselerde yatırımcının kazanma şansı olmadığını hatta tüm parasını kaybetme riski olduğunu söylüyor. Ayrıca Kütahya’da mağdur olan yatırımcıların da haklarını Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) ve savcılıklara suç duyurusu yaparak araması gerektiği belirtiliyor.
Bu arada, Anadolu’daki saf yatırımcıları keşfeden manipülatörlerin son dönemde yurdun çeşitli bölgelerinde benzer hisse pazarlama faaliyetlerinde bulunduğu biliniyor.
 
İŞTE BAKANLAR MEDYA’NIN FİYAT GRAFİĞİ

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 35ben17 Mayıs 2014 15:31

    Kardeşim silah zoruyla mi almis bu millet bu hisseleri.ne atip tutuyosunuz.bende aldim bu bahsedilen hisselerden kimsenin söylemesiyle falan değil kazandim ama.boşa konusuyosunuz

  • murat17 Mayıs 2014 03:47

    iyide bakanlar medya brüt takasa geçtikten sonra düşüşe geçti,o gün bugündürde belini doğrultamıyor o yüzden bu haber inandırıcı değil.

  • rtytuyi16 Mayıs 2014 22:42

    kutahtayali borsaci mubarek ercular ne canlar yakmissiniz helal olsun size nasil yiyeceksiniz bu paralari

  • jkhjfg16 Mayıs 2014 22:38

    kutahya verem savas dispanseri uluslar arasi borsa ustu olmus

  • iuytjgh16 Mayıs 2014 22:32

    karni ac olan insani ALLAH doyorur ama gozu ac olan insani ne ALLAH DOYURUR ne de kullar yazik degilmi milletimizin canini yakitosunuz allah doyursun gozonuzu

  • dx16 Mayıs 2014 22:19

    Niye gocunuyorsunuz kardeşim adam doğruyu yazmış,İstanbul!da spekler bu Anadolu'nun ne bitmez parası varmış diye yıllardır konuşurlar.Ivır zıvır hisseleri çabuk zengin olmak için alanlar hiç mi suçlu değil?

  • asdfgh16 Mayıs 2014 22:08

    Kamyon soforlugundan uluslar arasi borsa manipilatorluguna ve maniplasyonuna helal olsun

  • mrt16 Mayıs 2014 20:09

    anadoluda egıtım sevıyesının az oldugunu nerden bıldınız azlık derecesını nasıl hesapladınız kendınıze gore hesapladınız herhalde cahıl ınsanlar herseyı bıldıgını bılgılı ınsanlarda cahıl oldugunu dusunurler

  • AAA16 Mayıs 2014 19:44

    A1 capital de açılan hesaplar Kütahya adresleri belirlensin.telefonları dinlensin. bakalım yatırımcı ne diyecek .çoğu yatırımcı nın hesaplarına baksınlar hepsinde RODRG BAKANMEDYA VE ADESE vardır .ama zarar ARBUL DAN çıkacak diyorlar. kandırmışlar milleti. elleri mahkum almışlar yatırımcı Anadolu insanı

  • ooo ç16 Mayıs 2014 19:41

    meco , yemezler artık senin fitili kimse yutmaz. spk ya ve masak a seni ihbar edeceğim . ARBUL UN sahipleri ile birlikte hapis te yatacaksın. tabii türkiye ye girebilirsen

  • Yargıç16 Mayıs 2014 16:17

    Anadoluda Eğitim seviyesi yüksek olaninsanlar az. Böyle Spekler ile çalışınca kendilerini bir türlü birilerine ispat etmek zorunda kalıyorlar. Kazık yenmesine yeniliyorda .Hıyarlık yanına kar kalıyor.