E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransa'da büyük bir şok daha!---

Fransa'da büyük bir şok daha!

Fransa'da büyük bir şok daha!
09 Ocak 2015 - 20:28 borsagundem.com

Montpellier ve Versaille kentlerinde yeni rehine krizleri yaşandığı ileri sürüldü

AP muhabiri, El Arabiya muhabiri ve RT'nin iddiasına göre Fransa'da iki yeni rehine krizi vakası yaşandı.

Al Arabiya ve Fransız kanalı BFM, Fransa'nın Montpellier kentinde yeni bir rehine krizi yaşandığını ileri sürdü. İddiaya göre olay kentin merkezindeki bir kuyumcuda yaşandı. Öte yandan Versaille kentinde de bir rehine krizinin yaşandığı iddiaları var. Buna karşılık Montpellier'de yaşanan vakanın basit bir soygun olabileceği de belirtiliyor.

Polis kuyumcu dükkanını kuşattı

Fransa'nın güneyindeki Montpellier şehrinde iki kişinin, kuyumcu dükkanını basıp bir kişiyi rehin aldığı bildirildi. Polis, dükkanın etrafını çevirdi.
Olay akşamüstü saatlerinde Fransa'nın güneyindeki Montpellier'nin merkezinde yer alan Rue de La Loge üzerindeki bir dükkanda gerçekleşti. Yerel basına göre olay bir hırsızlık vakası olarak başladı ancak daha sonra boyutu değişti.

Dükkanın etrafı güvenlik çemberine alınırken çevredeki mağazalarda bulunan müşteriler de tahliye edildi.

PARİS'TEKİ OLAYLA ALAKASI YOK

Fransa Adalet Bakanlığı yetkilisinin yaptığı açıklamada; "Montpeiller kentindeki kuyumcuda yaşanan olayın Paris'teki diğer terör olaylarıyla bir ilgisi yoktur" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)