E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisFitch’ten ayrıldı şirket kurdu ---

Fitch’ten ayrıldı şirket kurdu

Fitch’ten ayrıldı şirket kurdu
15 Mayıs 2012 - 13:22 borsagundem.com

Ayşe Botan Berker, 1999’dan bu yılın mart ayına kadar uluslar arası kredi derecelendirme şirketi Fitch’in Türkiye genel müdürlüğünü yürütüyordu.

Ayşe Botan Berker, 1999’dan bu yılın mart ayına kadar uluslar arası kredi derecelendirme şirketi Fitch’in Türkiye genel müdürlüğünü yürütüyordu. Yakın çevresi Berker’in Türkiye için sürekli olumsuz yorumlar yapan Fitch Ratings’ten emekli olduktan sonra ne yapacağını merakla bekliyordu. Sonunda Berker’in ne iş yapacağı belli oldu. Malum yeni Türk ticaret Kanunu şirketler için bir çok yenilik getiriyor. Bunlardan biri de halka açık şirketlere risk yönetim komitesi kurma zorunluluğu… Berker’de bu boşluğu iyi görmüş olmalı ki hemen şirketini kurmuş. 20 bin TL sermayeli şirketin unvanı “Merit Risk Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri”… Berker’in ortakları ise Didem Eda Buchner, Çağatay Pişkin,Hakkı Öztürk ve Selim Necdet Mimaroğlu. Ayşe Botan Berker,. İstanbul Maslak’ta hizmet verecek yeni şirketiyle ilgili “önümüzdeki dönemde risk yönetimi şirketler için çok önemli olacak. Biz de şirketlere bu alanda danışmanlık hizmeti vermek istiyoruz” açıklamasını yapıyor. Para Dergisi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)