E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFinnet Portföy Yönetimi sertifikalı eğitim geliyor---

Finnet Portföy Yönetimi sertifikalı eğitim geliyor

Finnet Portföy Yönetimi sertifikalı eğitim geliyor
14 Eylül 2022 - 16:14 borsagundem.com

Finnet ve Boğaziçi Üniversitesi iş birliği ile yatırım profesyonelleri ve bu alanda kariyer hedefleyenler için sertifikalı eğitim geliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Finnet iş birliği ile uygulamalı ve sertifikalı Portföy Yönetimi 3.0 eğitimi düzenleniyor.

Boğaziçi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Cenk C. KARAHAN tarafından verilecek ve FİNNET AR-GE Ekibi’nin gerçek piyasa verileriyle bir Finnet ürünü olan RİSKOLOG üzerinden uygulama yapacağı eğitim; quant portföy yönetimi, faktör yatırım stratejileri ve yatırıma psikolojik bir bakış başlıklı 3 ayrı modülden ve toplam 72 saatlik ders içeriğinden oluşmakta.

Boğaziçi Üniversitesi kampüslerinde yer alan salonlarda gerçekleştirilecek olan Portföy Yönetimi 3.0 eğitiminde güncel tekniklerin, canlı veriler ve senaryolar üzerinden teorik ve uygulamalı olarak katılımcılara aktarılması amaçlanmakta.

Portföy ve fon yönetimi konularında derinlemesine, uygulamalarla pekiştirilecek ve sertifika ile tescillenecek eğitim arayanlar şu adresi ziyaret edilebilir:

Portföy Yönetimi 3.0: Quant Modeller, Algoritmik İşlemler ve Güncel Trendler - Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (boun.edu.tr)

Değişen dünyada finansal piyasaların geleceğine ayak uydurun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)