E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFinansbank'ın borsa kodu değişti---

Finansbank'ın borsa kodu değişti

Finansbank'ın borsa kodu değişti
23 Ocak 2018 - 17:05 borsaningundemi.com

Finansbank'ın ticaret unvanının değişmesinden dolayı Borsa İstanbul'daki kodu da değişti

Finansbank geçtiğimiz günlerde ticaret unvanını QNB Finansbank olarak değiştirmişti. Bu gelişmenin ardından borsaya açık olmasından dolayı Borsa İstanbul'daki FINBN olan kodunu QNBFB olarak değiştirdi.

Borsa İstanbul'dan KAP'a şu açıklama yapıldı:

Borsamız Ana Pazar'da işlem görmekte olan "FİNANSBANK A.Ş." nin ticaret unvanının "QNB FİNANSBANK A.Ş." olarak değişmesi nedeniyle; mevcut "FINBN" işlem kodu 01/02/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "QNBFB" olarak değiştirilecektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yatırımcı24 Ocak 2018 02:17

    kunbf olmalıydı q harfi alfabede yok nasıl olurda resmi bi kurumda kullanılır.devlet büyüklerimizin bununla ilgilenmesi lazım.

  • erol g.24 Ocak 2018 02:05

    KURAN'IN İNDİĞİ ÇAĞDA ARAPÇA 22 HARFTİ ŞİMDİ 28 HART OSMANLICA ARAP HARFLERİNDEN 2 HARF FAZLAYDI AVRUPALI MİLLETLER LATİNCEYE HARFLER İLAVE EDEREK KENDİ ALFABELERİNİ KONUŞMA DİLLERİNİ OLUŞTURDULAR İNSANLIĞIN BİRBİRİNİ ANLAMASI İÇİN ORTAK HARFLER KULLANMALARI LAZIM ÜLKEMİZDE KULLANILMAYAN X W Q HARFLERİMİ TÜRKMENİSTAN AZERBAYCAN KULLANIYORLAR BU ÜLKELERLE BİRLİKTELİĞİMİZ OLMASI İÇİN YA ONLAR BU HARFLERİ ALFABELERİNDEN ÇIKARACAKLAR YA DA BİZ BU HARFLERİ ALFABEMİZE EKLEMEMİZ GEREKECEK insanlığın ortak bir dili olmalı dil yüzünden savaşlar olmamalıdır

  • South Park 23 Ocak 2018 21:03

    Karsn ve krsan çok karışıyor bir zahmet şuna da müdahale edin. Alım satım yaparken karıştıracak kadar acemi değiliz ama takip ederken sıkıntı oluyor.

  • demirkan 23 Ocak 2018 20:25

    ŞU EMGYO NUN DA KODUNU DEYİŞTİRSELER. MESELÂ GECE KONDU YAKIŞIR. ÖYLE ŞİRKETİN.BORSA 8000 PUAN YÜKSELDİ BİR KADEME KALKMADI.BATIK ŞİRKET.

  • liko24 Ocak 2018 11:55

    emgyo gidecek

  • erol g.23 Ocak 2018 20:06

    Alfabemizde Q harfi yok MATEMATİK/KİMYA/FİZİK DERSLERİNDE X Q W HARFLERİ KULLANILIYOR BU HARFLER ALFABEMİZE EKLENSE KELİME HAZNEMİZ GELİŞİR ZAMANLA İNGİLİZCEDEN ÇOK DAHA FAZLA KELİME HAZNEMİZ OLUR DİLİMİZ DAHA DA GELİŞİR

  • demirkan 23 Ocak 2018 17:45

    BAKTIN HİSSE GİTMİYOR.İSMİNİ DEYİŞTİR.VEYAHUT ARSA SATIYOR DE.BAK TAVAN TAVAN NASIL GİDİYOR.