E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisFİNANS FİNANSAL KİRALAMA'DA BIYIKLI OYUNU---

FİNANS FİNANSAL KİRALAMA'DA BIYIKLI OYUNU

FİNANS FİNANSAL KİRALAMA'DA BIYIKLI OYUNU
14 Nisan 2008 - 00:42 borsagundem.com

Maliye'nin KDV avantajını kaldırmasıyla şok düşüş kaydeden Finans Finansal Kiralama'da gafil avlanan bıyıklı oyuncunun operasyonu başladığı konuşuluyor

Yılbaşında finansal kiralama şirketlerine yönelik KDV avantajının kaldırılmasıyla 4 YTL seviyesinden 1,50 YTL'ye kadar hızla gerileyen Finans Finansal Kiralama hisseleri yeniden toparlanıyor. Hissede yükseliş de düşüş gibi oldukça sert oluyor. SPK'nın da dikkatinden kaçmayan bu yukarı harekete şirketin cevabı, 'Özel bir durum yok' şeklinde oldu. Hissede gafil avlanan ve büyük para kaybeden bıyıklı oyuncunun zararının çıkarmak amacıyla kulislere asalsız söylentiler yaydığı bize ulaşan rivayetler arasında... İddialara göre 100 milyon dolar yabancı fon bulduklarını öne sürerek bazı hisselerde operasyon başlatan oyuncu, 'iş makinesi satışlarında KDV'nin yüzde 18'den yüzde 8'e çekileceğine' yönelik söylentiler yayıyormuş! Aman dikkat zaten hızla yukarı giden hissede satışlar başladı. Uzmanlar spekülatif hareketlere karşı yatırımcıları uyarıyor!!!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)