E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin yıldız oyuncusu sakatlandı!---

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu sakatlandı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu sakatlandı!
28 Ağustos 2023 - 04:06 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Ferdi Kadıoğlu'nun Twente maçının ardından sol kalça kasığında tespit edilen 2. derece yırtık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak.


Fenerbahçe Kulübü (#FENER), Ferdi Kadıoğlu’nun Twente maçından sonra yaşadığı ağrılar nedeniyle çekilen MR sonucunu paylaştı.

Konferans Ligi’nde oynanan Twente maçını 5-1 kazanan ve gruplara kalma yolunda önemli bir adım atan Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’ndan gelen haberle sarsıldı. Maç sonrası kalçasında ağrı hisseden 23 yaşındaki futbolcu, MR çekildi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, Ferdi Kadıoğlu’nun MR sonucuna ilişkin şu bilgi paylaşıldı:

UEFA Konferans Ligi Play off turunda Twente ile oynanan maç sonrası ağrı şikayetleri bulunan Ferdi Kadıoğlu'nun MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Görüntüleme sonucunda sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edilen başarılı oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. Ferdi'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede takıma yeniden dönmesini bekliyoruz.

Sahalara dönüş tarihi belli oldu

Ferdi Kadıoğlu’nun, A Milli Futbol Takımı’nın 8 Eylül tarihinde oynayacağı Ermenistan maçı ve 12 Eylül’deki Japonya maçından sonra sahalara dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin, hafta içinde Twente ile oynayacağı rövanş maçında sahaya çıkamayacak olan Ferdi Kadıoğlu, 3 Eylül’deki Ankaragücü maçında da forma giyemeyecek. Yıldız futbolcunun, 17 Eylül tarihindeki Antalyaspor karşılaşmasında süre alabileceği öğrenildi.

Livakovic Fenerbahçe'deki ilk antrenmanına çıktı

 

Fenerbahçe’den o isim, Fatih Karagümrük’e transfer oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)