E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisFenerbahçe'nin hesapları incelenecek---

Fenerbahçe'nin hesapları incelenecek

Fenerbahçe'nin hesapları incelenecek
16 Kasım 2011 - 09:20 borsagundem.com

Cumhuriyet Savcılığı Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yazı yazarak, kulübün mali hesaplara ilişkin bilgi istediği öğrenildi

Futbolda Şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yazı yazarak, kulübün mali hesaplara ilişkin bilgi istediği öğrenildi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 31 şüphelinin tutuklu olduğu Şike soruşturmasında sona yaklaşıldı. Bir taraftan yaklaşık bir aydır soruşturmaya ilişkin iddianamesini yazan savcı Mehmet Berk, bir taraftan da bilgi ve belge toplamaya devam ediyor.
Şike iddialarını soruşturan savcılık, önce Türkiye Futbol Federasyonundan kulüplere ne kadar para ödendiğini sordu. Geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe Spor Kulübüne de bir yazı gönderdi. Fenerbahçe’den 2004-2005 ve 2011 yılı mali hesaplarına ilişkin dökümleri isteyen savcılığın, kulübe o yıllarda ne kadar para girdiği ve bu paraların nerelere harcandığını detaylı bir şekilde inceleyeceği belirttildi. Yazıda, cevabın hızlı bir şekilde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmesi istenildi.
SİVAS VALİSİ TANIK
Bu arada, soruşturma kapsamında Sivas Valisi Ali Kolat´ın bilgisine başvuruldu.
Beşiktaş´taki İstanbul Adliyesine gelen Vali Kolat, burada futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk´in odasının bulunduğu kata çıktı.
Soruşturma kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu´nun da aralarında yer aldığı 31 kişi tutuklu bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)