E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Cengiz Ünder şov: 5-1---

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder şov: 5-1

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder şov: 5-1
07 Ocak 2024 - 18:10 borsagundem.com

Fenerbahçe 2024'deki ilk Süper Lig karşılaşmasında rakibi İstanbulspor'u 5-1 mağlup etti. 5 golün 4'ünü atan Cengiz Ünder kariyerinin en çok gol attığı maçta topu eve götürdü

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe deplasmanda İstanbulspor'u 5-1 mağlup etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hakem Volkan Bayarslan'ın düdüğüyle başlayan mücadelede sarı-lacivertliler ilk yarı rakibini şoke etti.

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Cengiz Ünder 6. 34. ve 44. dakikada attığı gollerle 44 dakikada hat-trick yapma başarısı gösterirken, birbirinden güzel gollere imza attı.

Cengiz Ünder tarihe geçti

Profesyonel kariyerinin ilk hat-trick'ini İstanbulspor karşısında yapan Cengiz Ünder, Moussa Sow'dan (Çaykur Rizespor - Kasım 2016) bu yana Fenerbahce formasıyla bir Süper Lig maçının ilk yarısında üç gol atan ilk oyuncu oldu.

İstanbulspor da 32. dakikada Muammer Sarıkaya golü bulsa da ve sarı-lacivertlilerde 45+1. dakikada golünü atan Edin Dzeko ilk yarının skorunu 4-1 olarak belirdi.

İkinci yarıya da aynı istekle başlayan Fenerbahçe'de unutulmaz bir performans sergileyen Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski'nin asistinde bir gol daha attı ve 46. dakikada farkı 4'e yükseltti. Fenerbahçe'nin milli yıldızı 90 dakikanın sonunda maç topunu da hatıra olarak evine götürdü. 

Tadic penaltıdan yararlanamadı

Dakikalar 62'yi gösterdiğinde Fenerbahçe penaltı kazanırken, topun başına geçen Dusan Tadic'in vuruşunu İstanbulspor kalecisi Alp Arda kurtardı.

90 dakikanın sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe puanını 47'e yükselterek zirvede yer alırken, İstanbulspor 5 puanla ligin son sırasında kaldı.

Arda Güler, Real Madrid formasıyla sahaya çıktı

 

Sivasspor, Kayserispor’u mağlup ederek 3 puanı elde etti

 

Lucescu yeniden Beşiktaş'ta iddiası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK07 Ocak 2024 23:16

    Küme düşme potasında olan  gariban bir takımı yenince seviniyorlar.Asıl AB ülkelerinden iyi bir takıma cengizt bu kadar gölü atsında  görelim.