E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Fenerbahçe, Ferdi için ManU'ya fiyat verdi: 35 milyon euro---

Fenerbahçe, Ferdi için ManU'ya fiyat verdi: 35 milyon euro

 Fenerbahçe, Ferdi için ManU'ya fiyat verdi: 35 milyon euro
13 Temmuz 2024 - 17:32 borsagundem.com

Fenerbahçe'de transfer döneminin gözde isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu için Manchester United'ın da devreye girdiği iddia edildi. Milli futbolcu için sarı-lacivertlilerin 35 milyon euroda ısrarcı olduğu belirtildi.


Fenerbahçe formasıyla geçirdiği başarılı sezonun ardından EURO 2024'te de değerini katlayan Ferdi Kadıoğlu için Manchester United devrede.

Sabah'ta yer alan habere göre Manchester United, Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon euro ödemeye hazır. Ancak bu teklifi yeterli bulmayan sarı-lacivertlilerin talebi 35 milyon euro.

Manchester United'ın teklifini yükseltmemesi durumunda takas formülü gündeme gelebilir. Bu durumda ise Fenerbahçe'nin Manchester United'dan Jadon Sancho'yu isteyebileceği konuşuluyor.
Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe kariyerinde toplam 199 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 17 gol ve 22 asistlik katkı verdi.

Juventus'tan sürpriz Ferdi hamlesi: Fenerbahçe'ye dev takas teklifi!

 

Futbolun devleri Ferdi'nin peşinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN14 Temmuz 2024 17:33

    Ferdi de öyle ahım şahım bir bir futbolcu değil bu rakamı etmez bence etse etse 5-10 milyon euro belki eder.topu öyle ayağında tutamıyor ve kısa paslı hareketleri sıfır bence.basın yine ortalığı karıştırmaktadır.

  • Dunyanin futboldan en iyi anlayan insani14 Temmuz 2024 04:54

    Ferdi baris fazla abartiliyor..sadece cok kosuyorlar..olumlu top kullanma yetenekleri üst duzey degil..karar mekanizmalari üst düzey degil..avrupali kulupler futboldan anlarlar..kimi alacaklarini bilirler..

  • Gazi13 Temmuz 2024 23:00

    Elin adamı akıllı..biz 35 İtalyan alırız..yok ya..Türk futbolu..adam olmaz..alman tek.direktör DAUM boşa dememiş.. TÜR FUTBOLCUSU tembel...bencil..doğaçlama oynayan....

  • Haluk Coğlut13 Temmuz 2024 21:10

    25 iyi fiyat aslında, sonuçta doğru program ile arda nın bir kaç ayda nasıl geliştiğini gördük, bence takas yerine parayı alsın yeni doğru program ile genç birini yetiştirsin ligin başlamasına daha çok var, yeteri kadar zaman var.

  • Yorum13 Temmuz 2024 18:33

    Aldığı gün bonservisine 70 milyonun üstünde bir rakam yazar fenerde yaptıklarını orada yapsın maçlarda kondisyonu arttıkça az biraz daha hızlanır ve mili maçtaki gibi kanadından geleni durdurur top kazanır atağa kaldırır o zaman 100 milyon üstü olur sezonda 3~4 gol atarsa mevkisinin 1 numarası olur 130 milyon üstü takım şampiyon olursa.....