E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe dev seride öne geçti---

Fenerbahçe dev seride öne geçti

Fenerbahçe dev seride öne geçti
07 Haziran 2024 - 00:26 borsagundem.com

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin ilk maçında güçlü rakibi Anadolu Efes'i 85-74 mağlup ederek seride öne geçmeyi başardı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko (#FENER),

Anadolu Efes'i deplasmanda 85-74 yenerek seride 1-0 öne geçti.

Maçın ilk dakikaları karşılıklı basketlere sahne olurken, dış atışlardaki basketleriyle oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe Beko ilk çeyreği 22-16 önde bitirdi.

Anadolu Efes ikinci periyodun başında üst üste bulduğu basketlerle skoru lehine çevirirken, kontrolü tekrar eline alan Fenerbahçe Beko, Hayes-Davis ve Sertaç Şanlı'nın sayılarıyla 10 sayılık (32-42) fark yakaladı. Skor üretmekte zorlanan rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren sarı-lacivertli ekip, soyunma odasına da 51-36 önde gitti.

Üçüncü çeyreğe Hayes-Davis'in sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Beko, farkı 20 sayıya (36-56) çıkardı. Sert alan savunmasıyla Anadolu Efes'i dış atışlara yönlendiren sarı-lacivertliler, farkın kapanmasına izin vermedi ve üçüncü çeyreği 71-51 üstün tamamladı.

Son periyotta da kontrolü elinde bulunduran Fenerbahçe Beko, farkı eritmeye çalışan rakibinin geri dönüş yapmasına izin vermedi ve müsabakadan 85-74 galip ayrıldı.

Serinin ikinci maçı, 8 Haziran Cumartesi günü aynı salonda oynanacak.

Fenerbahçe'nin mali durumundan, Aziz Yıldırım'a... Ali Koç'tan flaş açıklamalar!

 

Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a 10 milyon liralık tazminat davası

 

Fenerbahçe KAP'a bildirdi: İşte Mourinho'nun ücreti...

 

"Borsa Ligi"nde şampiyon Fenerbahçe

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum08 Haziran 2024 07:48

    İnşallah seçimle beraber finansal olarakta özgürleşen bir Fenerbahçe klubü olur. Anlaşmaları bilmem ama 30 tl ye ağustos 2021 halka servis edilen token çıktığında ekmek yaklaşık 2,5 tl idi şu an 10 tl. Bu şekilde yatırımcıya ve klübe zarar verecek anlaşmaları asla doğru bulmuyorum. Bu esarette bitmeli artık. Fenerbahçe herhangi bir takımla kıyaslanamayacak köklü bir takımdır