E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisFener şampiyon oldu, GS yükseliyor---

Fener şampiyon oldu, GS yükseliyor

Fener şampiyon oldu, GS yükseliyor
23 Mayıs 2011 - 09:55 borsagundem.com

18. şampiyonluğunu kazana Fenerbahçe hisseleri yüzde 6 gerilerken, galatasaray hisseleri yüzde 2 primli

Borsada spor hisselerinde ilginç bir tablo gözleniyor. Dün şampiyonluğu kesinleşen Fenerbahçe hisselerinde beklenti bittiği için kar satışları başladı. Yaklaşık yüzde 6 oranında gerileyen hisseler 83.50 liradan işlem görüyor. Ligi en alt sıralarda tamamlayan Galatasaray hisseleri ise yüzde 2.5 prim yaparak 410 liraya çıktı. Ünal aysal'ın başkan olması ve dünyanın önemli futbolcularıyla yürütülen transfer çalışmaları Galatasaray hisselerine olumlu yansıyor. Ayrıca Galatasaray birleşme sonrası başlattığı yeniden değerleme çalışmalarından sonra bilanço ve şirketin mali yapısıyla ilgili önemli adımların atılması bekleniyor. "Borsada beklentiyi al, gerçeği sat" kuralı birkez daha işliyor. Beklenti bittiği için Fenerbahçe hisselerinde satış gelirken, Galatasaray'da yeni beklentiler satın alınıyor. 
BORSAGUNDEM.COM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bocek23 Mayıs 2011 20:05

    sn baskan bedelsizleri aciklasinda millet gercek COMBOMU GORSUN bakalim degerini sokaktaki simitci-boyaci esnafi dahi biliyor sagir sultan duymusta kulaklari acilmis