E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFeghouli ve Imbula adım adım Galatasaray’a---

Feghouli ve Imbula adım adım Galatasaray’a

Feghouli ve Imbula adım adım Galatasaray’a
18 Temmuz 2017 - 09:04 borsagundem.com

Galatasaray'da Cezayirli sağ kanat oyuncusu için West Ham’la yapılan pazarlıklar son aşamaya taşındı. Fransız genç orta sahayla anlaşıldı, Stoke City ile kiralama görüşmeleri sürüyor.

Başkan Dursun Özbek'in “Galatasaray uçakları inmeye devam edecek” sözlerinin arkasındaki isimler netleşti.

Sarı-kırmızılıların Sofiane Feghouli ve Giannelli İmbula transferlerine son noktayı koymaya çalıştığıortaya çıktı. Sağ kanat için düşünülen Feghouli'nin kulübü West Ham'a 5 milyon Euro önerildi ve prensip anlaşmasına varıldı.

İspanya'dan da talipleri bulunan 27 yaşındaki Cezayirli futbolcunun istediği ücretle Galatasaray'ın önerdiği arasında küçük bir fark kaldığı ve bunun da kısa sürede aşılacağı bildirildi.

IMBULA’DA KİRALIK FORMÜLÜ MASADA

Orta sahaya düşünülen İmbula'nın ise önce kendisiyle anlaşıldı. 1.6 milyon Euro garanti ücrete ‘Evet' diyen 24 yaşındaki Fransız futbolcuda sorun bulunmuyor. Büyük yatırım yaptığı oyuncunun takımdaki durumunu değerlendiren Stoke City'nin yanıtı bekleniyor. İmbula, geçen sezon sadece 12 lig maçında şans bulmuştu. Oyuncunun tecrübe kazanması için kiralık yollanması olası. Bu yöndeki görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)